Szódabikarbónás teszt a baba nemének "kiderítésére".
Aki kipróbálta mi a tapasztalata? Mennyi idős terhesen
mutathat valamit már?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem ez dönti el a baba nemét, viszont egy mókát megér. 11 hetes kismami vagyok és kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a kis drágánk. Youtubon néztem és ott elég sok video van erről. Ki mikor végezte el először és volt olyan akinek ellenkező nemű baba lett, mint amit jelzett?
Légyszi akik emiatt "hülyének" tartanak, hogy kipróbálom kíméljenek meg a hozzászólásoktól. Köszönöm!
Kedves kerdezo.. azt hiszem ott a pont nalad :D ugy latszik a kotekedo, okoskodo hozzaszolok a szovegertelmezesben nem a legjobbak :D tipikusan azok az emberek szolnak hozza ilyet-es annak ellenere , hogy valaki ezt nem keri- aki otthon ul es kb dolga sincs , csak a masik cseszteteseben elegul ki :D sajnalom az ilyen negativ, begyoposodott oreglanyokat :D
2018. febr. 8. 10:17
22/30 anonim válasza:
Szia én kiprobáltam de a 15 héten mutatott fiut,vagy egy fogantatás naptár ott is fiut mutatott.nekem bevált:) 26 hetes kismama
2018. febr. 8. 17:49
23/30 anonim válasza:
Ja és nem kell foglalkozni a sok hülyével.Én mikor megtudtam ,h terhes vagyok nagyon érdekelt mi van a pocimban,szóval megértem .
2018. febr. 8. 17:52
24/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat! :)
22-es, gratulálok a Kisfiadhoz! :) Előbb akkor nem is próbáltad a szódabikarbónás tesztet? A kínai fogantatási naptárra gondolsz amúgy?
2018. febr. 8. 18:20
25/30 Sisike1122 válasza:
Megcsinaltam már a 14. Héten az elsőt. Utana hetente kábé a 19. Hétig mig ki nem derült. Mindig lányt mutatott és lányom is lesz :D bár én pisiltettem a párommal is meg nagyimmal is :D nekik sem pezsgett 😂😂😂
2018. febr. 8. 21:37
26/30 anonim válasza:
Minimális kémiatudás, és tudod, hogy semmi értelme.
2018. febr. 9. 05:50
27/30 anonim válasza:
Aha a kinai fogantatas naptarra gondolok! Elobb is kiprobaltam de akkor semmi nem történt....De utana habzott mint az allat.:D
2018. febr. 9. 13:44
28/30 anonim válasza:
Jah es a kinai fogantatas naptar mindenhol fiut mutatott,en mikor mentem a dokimhoz,mondtam neki h biztos vagyok benne ,hogy fiú.:) Na es tényleg.
2018. febr. 9. 13:46
29/30 anonim válasza:
2. Valaszolo vagyok.. kiderult a neme vegre :D lany.. ugyhogy bejott a szodabikarbonas teszt :D kar hogy a fiammal anno nem probaltam ki :D
2018. márc. 5. 09:07
30/30 A kérdező kommentje:
2-es válaszoló, köszönöm, hogy megírtad amit tapasztaltál. Kicsi Leányzótok lesz akkor! :) Gratulálok!
Én is kipróbáltam most és egyértelműen kislányt jelez, semmit sem csinál a szódabikarbóna. :D Ez alapján kislányunk lenne, vagy korán csináltam a "tesztet". :D
Az viszont 100%, hogy kicsi Fiúnk lesz! :D :))) Már egyértelműen megmutatta magát.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!