Szódabikarbónás teszt a baba nemének "kiderítésére". Aki kipróbálta mi a tapasztalata? Mennyi idős terhesen mutathat valamit már?
Tudom, hogy nem ez dönti el a baba nemét, viszont egy mókát megér. 11 hetes kismami vagyok és kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a kis drágánk. Youtubon néztem és ott elég sok video van erről. Ki mikor végezte el először és volt olyan akinek ellenkező nemű baba lett, mint amit jelzett?
Légyszi akik emiatt "hülyének" tartanak, hogy kipróbálom kíméljenek meg a hozzászólásoktól. Köszönöm!
Allitolag 16 hettol erdemes kipróbálni :)
Hát mi 30hetesen tudtuk meg a baba nemét, na addig 2x kipróbáltam.:D lányt mutatott. Na majd kivancsi leszek mondom.:D
Erre 1 honapja mondta az orvos, h 99,9% fiú!:)
34+5hkm
Én az ilyen kérdéseknél csak azon vagyok elhűlve, hogy miért nem gondolkodnak az emberek. HA ez minimálisan is működőképes dolog lenne, szerintetek ez nem forogna közszájon olyannyira, hogy pl. szódabikarbóna alapú tesztet lehetne venni (mint a terhes-vagy ovuteszt) otthonra?
Szerintetek erre nem feküdtek volna rá ezerrel a tesztgyártók?
Én azzal egyetértek hogy "kíváncsi anyukák szórakozása" de én nem éltem vele. Miért? Mert a kívancsiságon ez NEM segít, hisz egy butaságról beszélünk. Ennyi erővel dobókockát is dobálhatnék hogy páros-kislány, paratlan-kisfiú, hihihi de jó.
Másrészt: felnőtt vagyok. Nem szoktam a pisimmel "játszani".
16# te aztán egy földhöz ragadt háplis pcsa vagy már boccs de komolyan..
Ez egy "móka", puszta kiváncsiság..ha nem fogod fel és ilyen egy értetlen ember vagy akkor jobb ,ha nem is írsz máskor. HA NEK ÉRDEKEL MI AZ ISTENÉRT KELL IRNI!? KONYORGOM...
Annyira szanalmas az ilyen.
És nem nem az szánalmas, h páran ezt kipróbálják , hanem az h csak ez alapján már gyerekes és sík hülye szted mindenki.-.- tudod, attól h én pl kipróbáltam,még van eszem. Teljes ,normális életet élek, nem vagyok se 15 éves ,sem fogyatékos sem ģyerekes..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!