Az normalis, hogy minden honapban csak a jobb petefeszkemben erezzem a tuszoerest?
Figyelt kérdés
Eddig is csak a jobb oldalon ertek meg, de ez normalis? Nem kene neha felvaltva "dolgozniuk"? Az atjarhatosagim ok volt, ha egyaltalan van valami koze ehhez az egeszhez...Lehetseges, hogy mar a 8-ik napon erezhetoek legyenek a kis szurkak a petefeszekben?2010. jún. 7. 10:32
1/7 anonim válasza:
Előfordulhat. Nekem mindig a bal oldalon érzékeli az orvos.:)
2/7 anonim válasza:
En is mindig csak a balt ereztem, es babas lettem. Ne aggodj, sikerulni fog! Szoritok Neked! :)
3/7 anonim válasza:
Én is balos vagyok:) és nekem általában kilenc-tizedik nap van pém. és nagyon hosszú utána a luteális f. Érdekes a természet..nekem a jobb sosem görcsölt vagy fájt pé-kor..de holnap megyek dokihoz rá is fogok kérdezni erre..mert a fülembe ültetted a bogarat.
4/7 anonim válasza:
Nekem mindíg a bal szokott. A 6.napon volt peteérésem.
Most 5 hetes vagyok.
5/7 A kérdező kommentje:
Koszi csajok :)
Hat ez jo, mindenki balos csak en vagyok jobbos!:) Mindegy az, csak erjenek a kis dragak...
Legkozelebb, mikor megyek dokihoz en is rakerdezek, de hat ez nem lesz tul hamarosan, mivel mar nagyon kiabrandultam beloluk :(
Nos csajok, mindent bele, koszonom a valaszokat es en is nagyon szurkolok Nektek, hogy minel elobb johirekkel jelentkezzetek, a kismaminak pedig konnyu babasodast!
2010. jún. 8. 08:32
6/7 anonim válasza:
Szia, megkérdeztem a dokitól ..csinált pont egy hüvelyi uh-t bal petefészkembe látta vagyis mutatta is a monitoron ,hogy csodálatosan szép hatalmas tüszőm van, hamarosan megreped..11.napon vagyok..tehát azt mondta ma vagy holnap várható:) rákérdeztem..azt mondta teljesen mindegy, minden embernek más..általában az egyik aktív..csak akkor van gond ha valakinek az az oldali pfészke aktív amelyik esetlegesen el van záródva..nálam ilyen nincs szerencsére..szóval nem kell felváltva dolgoznia, ha pedig mind a két oldaliba megérne..egy-egy akkor lennének a kétpetéjű ikrek..de ez ritka azért.tehát normális a te jobbosod is:)
7/7 A kérdező kommentje:
Ez tenyleg megnyugtato...
Es ti pedig nagyon huzzatok bele, itt az ido... :)))
Kivanom, hogy 2 het mulva ++++++++ tesztelj!
Ne felejts jelentkezni. Szia
2010. jún. 8. 16:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!