Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ezelött 2 hónappal a jobb...

Ezelött 2 hónappal a jobb oldali petefészkemben találtak egy cisztát. Akkor méhen kivüli terheségre gyanakodtak, Semmi fájdalmat nem éreztem. Ezt a ciszta okozhatja, vagy esetleg terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Most viszont már jó pár hete hányingerem van nagyon fáj a hasam az alhasi tájékon. Olykor anyira, hogy alég birok meni! És a szex is fáj! A hasam pedig nő!
2008. nov. 17. 06:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Gondoltal mar arra, hogy megnezesd magad egy orvossal?
2008. nov. 17. 14:53
 2/4 A kérdező kommentje:
Persze gondoltam,de összintén szólva félek elmenni.De írtak visza fórumokon,hogy a ciszta okozhatja de ha em jön meg teszteljek!És most várom 4 nap múlva kel megjöjön!
2008. nov. 17. 15:22
 3/4 anonim ***** válasza:

Ne felj, hidd el, sokkal rosszabb lesz, ha varsz vele. Felesleges halogatni, menj el meg mielott megjon. Nagy levego, elhatarozas, meg se allj a dokiig. Nehogy valami bajod legyen. Aztan o majd kozli veled a jo vagy rossz hirt.

Jobbulast/sok sikert :)

2008. nov. 17. 18:52
 4/4 A kérdező kommentje:

Szia!

Kösszönöm szépen a válaszod,megnyugtató volt!Nagy levegő és doki!!Elmegyek!Előre is köszi szia!

2008. nov. 18. 06:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!