Van aki kimaradt mensikor barnázott és mégis jött a baba? Normális ez?
Figyelt kérdés
2018. febr. 4. 11:39
1/9 anonim válasza:
Igen én, kb. a 10. hétig barnáztam.
Van orvos, aki ilyenkor progeszteronpótlást ad, de ha nincs fogadott orvosod (mint ahogy nekem sincs), akkor le se sza...nak, csak imádkozhatsz, hogy megmaradjon a baba.
Nekem szerencsére megmaradt.
2/9 A kérdező kommentje:
De én azt sem tudom hogy terhes vagyok e vagy sem. Szörnyű ez a tétlenség. Akkor legalább jönne meg rendesen es tudnám hogy most nem sikerüld,de igy....
2018. febr. 4. 12:03
3/9 anonim válasza:
Tesztelj! Nekem a teszt is pozitív volt ilyenkor már.
Igaz a terhesség nem maradt meg sajnos....
4/9 anonim válasza:
Hány napja barnázol?
Ha kimaradt akkor már tesztelhetsz.
5/9 A kérdező kommentje:
Tegnap este óta. Tegnap kellett volna megjöjjön. A teszt negativ
2018. febr. 4. 14:10
6/9 A kérdező kommentje:
Ja és már szinte a barnázás is elmult. Mi a fene ez? Sosem volt még velem igy,mindig normális volt a mensim is.
2018. febr. 4. 14:14
7/9 anonim válasza:
Pár nap múlva tesztelj még egyet azért,ha addig nem jönne meg.De szerintem mensi lesz az inkább.
8/9 anonim válasza:
A barnázással vigyázni kell mert hematóma is lehet...nekem az volt és a 13hétig barnás váladékkal ürült.
9/9 A kérdező kommentje:
Lassan lassan vérzéssé alakult
2018. febr. 5. 07:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!