Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ezek a vetélés jelei? :S

Ezek a vetélés jelei? :S

Figyelt kérdés

A párommal régóta szeretnénk már babát.Úgy nézett ki hogy végre bejött.Sokszor fáradékony voltam,fájt a fejem a mellem,és hányingerem is volt.

De megjött:S Az első napokban nekem mindíg kevés van,de most sok:S És amikor pisilek (ugye 1 kicsit nyomom)akkor darabok esnek ki belöllem.Mi lehet ez most?:S:S

2010. jún. 6. 21:44
 1/4 anonim ***** válasza:

Időben megjött?

De a tüneteid olvasva lehet de erre csak doki tud válaszolni.El kell menned nem baj ha megvan ne törődj vele mert ha az voltál és nem tisztulsz ki rendesen komoly fertőzést kaphatsz!Nekem is ez volt.Meg ultrahangoztak és látták,hogy nincs ott semmi de a teszt + volt. :(

Írd meg majd mi volt!

2010. jún. 6. 21:55
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem vetélés, most így jött meg, ennyi.
2010. jún. 6. 22:17
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Nyálkahártya darabok..ha eddig könnyebb vérzéseid voltak akkor elképzelhető, hogy anovulációs ciklusaid voltak, peteérés nélküliek eddig..arra jellemző a kevés mensi az elején..ha viszont úgy mint most, hogy ömleni kezdessz és leválik a nyálkahártyád és észre is veszed, akkor normál ciklusod van, mindig így kellene lennie a nagy könyv szerint..Hányingered terhességtől a beágyazódás után pár nappal lehet elvileg..csak..mivel akkortól termeli a méhlepény a hcg-t..de mint tudjuk vannak kivételek..ajánlani tudnám neked a ciklus.hu-t ott tudod vezetni a hődet a reggeli alaphőt..szájba ébredéskor..az alapján egy szép grafikont rajzol és a kép alapján látszik , hogy van -e pé-d>..és mikor kell apázni a baba érdekében..sok szerencsét és ne nyugtalankodj..nem hinném, hogy most vetélsz..
2010. jún. 6. 22:18
 4/4 anonim ***** válasza:

Miből gondolod,hogy egyáltalán sikerült teherbe esned?

Nem jött meg és pozi lett a teszt?

csak a fáradékonyság,stb tünetek NEM utalnak babára,ez a hirtelen meleg fronttól is lehet.

Csináltál tesztet?

Szerintem ez nem is volt terhesség,hiszen normálisan megjött a mensid,csak most vastagabb volt a nyálkahártya és azért darabos a vérzésed.

Nekem állandóan darabos volt az első pár napban a mensim és sose voltam terhes akkor.

24 hetes km

2010. jún. 7. 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!