Túl vagyok az 1. havi closty-n, a 10. napon voltam UH-n, amelynek az eredményei az alábbiak. Ez jó? 1 hét múlva kell visszamennem, akkor mit néz majd az orvos?
A nyálkahártya jó, és a tüszők is jók, legalábbis a 24 mm-es, a 19mm-es, és a 28 mm-es, de a 10. napon még a 15 mm-esek is jók. Mármint alkalmasak lesznek a megtermékenyítésre.
Viszont ez a rettentő sok tüsző a túlstimulálás tipikus esete. Ha ebből nem érik meg mind, akkor jó kis ciszták lesznek belőle, te meg várod a mensit, de nem jön, - esetleg miattuk.
Hány gyógyszert szedtél naponta?
1 hét múlva megnézi a doki, hogy mi lett ezekből a tüszőkből, ha valamelyiknek hült helyét találja, akkor az megrepedt.
Hogy a baba sikerült-e, azt még természetesen nem fogja látni.
Köszi a választ! Két tablettát kellett bevennem, reggel és este, 5 napon keresztül. Ezelőtt legalább 4 hónapon keresztül nem volt peteérésem és a mensimmel is gondok voltak.
Akkor most ez sem jó, hogy ennyi van? Ebből is bajom lehet? Pedig már kezdtem örülni, hogy végre valam jó is történik velem. Már lassan 1 éve próbálkozunk és eddig akárhányszor megvizsgált az orvos, mindig talált valamit ami miatt nem eshetek teherbe.
Igen, sajna azt mondják, az sem jó, ha túl sok érik meg...
Mert a closti így cisztásodást okozhat.
De a lényeg neked most az, mivel már vannak olyan méretű tüszőid, hogy bármikor megrepedhetnek, akciózzatok mától kezdve 1 hétig, ahogy csak bírtok!! :-)
És esélyesek vagytok ikrekre, azt ugye tudod? :-)
A ciszták fel is szívódhatnak, nem feltétlenül gond, sajna ez mellékhatás, ami bekavarhat a projektbe...
Ha ebben a hónapban nem sikerülne a baba, akkor jövő hónapban már szinte biztos, hogy csak napi 1-et kell szedned...
Sok sikert!
1. válaszoló
Ilyen sok tüsző mellett nem mondta a doki, hogy ebben a hónapban inkább ne próbálkozzatok?
Nekünk már a 4re is azt mondta, hogy inkább hagyjuk ki...
Gondoljátok meg alaposan szerintem!
Nem akarok károgó varjú lenni, de minél több baba tapad meg, annál nagyobb az esély a komplikációra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!