II. baba projecten vagyunk rajta és azt vettem észre, hogy másnap mikor a hüvelyembe vizsgálatot végeztem a bent maradt ondó szaga rettentő kellemetlen lett, normális ez?
Ez a "minek szülhetnek" szöveg nagyon fárasztó, jó lenne már mást kitalálni és nem mindenre rávágni ami nem tetszik.
Javaslom cseréjét a: Ez is úgy lett, hogy az apja a lepedőre verte, az anyja meg belehempergett.
Tegyél egy szívességet és vedd magadra. ':D
Rég röhögtem ennyit egy kérdésem :D
Hihetetlen milyen emberek vannak…
Talán egyetlen értelmes válasz: Szerintem normalisnak tekinthető. Bár ha kellemetlen, szúrós a szag, es nem "csak" a mosakodás hiánya okozta kellemetlenséf, akkor érdemes orvos fordulni.
Az önvizsgálat hasznos. Ez mindig vita tárgya. En is elvégzem, nem árt. Sok betegség kiszűrhető vele, az ovulációs nyákot pedig sokszor másképp nem is lehet megvizsgálbi. Billings-módszer. Az okoskodás elkerülése érdekében. Sok sikert a babához!!:)
Köszönöm az értelmes válaszokat, ment a zöld kéz, a többiekkel nem kezdtem semmit,pedig lehetett volna. Akinek tabu a p****ája és a benne zajló folyamat, remélem tudja hogy lesz a gyerek.(?)
Elképzelem, ahogy soha az életetekbe nem maszturbáltatok, vagy sose néztétek meg h ovulációs nyák van e a hüvelyetekbe. Csak b***tok,mint a nyulak és reménykedtek, hogy összejön a baba. Remélem mindenkinek lesz sikerélménye! Feltétlen ki kell nevelni a következő bigott, tabukkal tűzdelt generációt!
Nekem meg remélhetőleg három együttlétből megint összejön a babóca.
Tükröt se tartsatok a lábatok közé,mert könnyen meglepetés érhet!
A terhességi teszet meg pisibe kell meríteni...az is elég undi! Nehogy rosszul legyetek! A feneketek kitörlése is remélem megy röhögés vagy sírás nélkül...Most megyek, ébred az angyalkám.
További jó utat a törzsfejlődés létráján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!