Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » II. baba projecten vagyunk...

II. baba projecten vagyunk rajta és azt vettem észre, hogy másnap mikor a hüvelyembe vizsgálatot végeztem a bent maradt ondó szaga rettentő kellemetlen lett, normális ez?

Figyelt kérdés
Vagy valami fertőzés jele? Nem csíp, viszket vagy bármi, szimplán borzalmas a szaga.
2018. febr. 2. 20:41
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
65%
Uram fia😂
2018. febr. 2. 22:08
 12/24 A kérdező kommentje:

Ez a "minek szülhetnek" szöveg nagyon fárasztó, jó lenne már mást kitalálni és nem mindenre rávágni ami nem tetszik.

Javaslom cseréjét a: Ez is úgy lett, hogy az apja a lepedőre verte, az anyja meg belehempergett.

Tegyél egy szívességet és vedd magadra. ':D

2018. febr. 2. 22:10
 13/24 anonim ***** válasza:
77%
Jaj, egy újabb sötètsèg fejedelme...😀
2018. febr. 2. 22:12
 14/24 anonim ***** válasza:
78%
Sírok a nevetéstől bocsánat, nem tudom az-e a viccesebb ahogy elképzelem ahogy a kérdező önvizsgálatot folytat és szembesül a büdös vaginával vagy a fergeteges kommentárok 😂
2018. febr. 2. 22:13
 15/24 anonim ***** válasza:
53%

Rég röhögtem ennyit egy kérdésem :D

Hihetetlen milyen emberek vannak…

2018. febr. 2. 22:20
 16/24 Dittte ***** válasza:
34%

Talán egyetlen értelmes válasz: Szerintem normalisnak tekinthető. Bár ha kellemetlen, szúrós a szag, es nem "csak" a mosakodás hiánya okozta kellemetlenséf, akkor érdemes orvos fordulni.

Az önvizsgálat hasznos. Ez mindig vita tárgya. En is elvégzem, nem árt. Sok betegség kiszűrhető vele, az ovulációs nyákot pedig sokszor másképp nem is lehet megvizsgálbi. Billings-módszer. Az okoskodás elkerülése érdekében. Sok sikert a babához!!:)

2018. febr. 2. 22:50
 17/24 anonim ***** válasza:
31%
Most elkepzeltem mint amikor egy majom turkal a hasaban csak te a vaginadban :’D :’D
2018. febr. 3. 01:07
 18/24 anonim ***** válasza:
40%
Gondolom fel voltál mentve iskolába járás alól, vagy fel kellett volna, ha már ennyire nehéz felfedezned egy ilyen jelenség evolúciós hasznát!
2018. febr. 3. 07:30
 19/24 anonim ***** válasza:
52%
Ne legyetek már ennyire álszentek! Az önvizsgálat megfelelő higiéniai körülmények között igenis hasznos,arról nem is beszélve, hogy minden embernek ismerni kéne a saját testét. A kérdező feltett egy normális kérdést, de talán egy értelmes választ kapott rá. Úgy gondolom ez nem őt minősíti. Tényleg sok buta embet van, csak magatokba kell nézni. Gondolom a párotokat se engeditek odanyúlni , sőt betenni sem!
2018. febr. 3. 07:55
 20/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm az értelmes válaszokat, ment a zöld kéz, a többiekkel nem kezdtem semmit,pedig lehetett volna. Akinek tabu a p****ája és a benne zajló folyamat, remélem tudja hogy lesz a gyerek.(?)

Elképzelem, ahogy soha az életetekbe nem maszturbáltatok, vagy sose néztétek meg h ovulációs nyák van e a hüvelyetekbe. Csak b***tok,mint a nyulak és reménykedtek, hogy összejön a baba. Remélem mindenkinek lesz sikerélménye! Feltétlen ki kell nevelni a következő bigott, tabukkal tűzdelt generációt!

Nekem meg remélhetőleg három együttlétből megint összejön a babóca.

Tükröt se tartsatok a lábatok közé,mert könnyen meglepetés érhet!

A terhességi teszet meg pisibe kell meríteni...az is elég undi! Nehogy rosszul legyetek! A feneketek kitörlése is remélem megy röhögés vagy sírás nélkül...Most megyek, ébred az angyalkám.

További jó utat a törzsfejlődés létráján.

2018. febr. 3. 09:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!