Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 100 mm-es nyálkahártya és 10...

100 mm-es nyálkahártya és 10 mm es tüsző a 22. Napon?

Figyelt kérdés

A 10 mm-er nagyon kicsi a 22. Napon igaz? Egyszerűen nem sikerül a baba :(

Sürgősségire kerültem petefészekfájdalommal és ennyi infót mondott a doki. De nem nagyon érdekelte hogy babát szeretnénk. Semmit sem magyarázott el. :(

2018. febr. 2. 14:49
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Uhh 😐😐
2018. febr. 2. 21:19
 22/26 anonim ***** válasza:
Egyet nem értek. Hogy adtak clostit ha ki sem vizsgáltak???..
2018. febr. 2. 21:20
 23/26 A kérdező kommentje:

Bíztam a dokiban. Nem tudtam mi az, vagy is nem tudtam hogy ilyen durva mellékhatása lehet hogy cisztás lesz a petefészkem tőle :(

1 adagot szedtem be mert olyan görcsöm volt középídőben hogy a párom is majdnem velem együtt sírt annyira szenvedtem és éreztem hogy valami nem oké.... ez az uj doki mondta hogy be ne szedjem a következő adagot...

Akkor nem csak szerintem van gond a hőmmel? :( ( szájban mértem minden nap ugyan akkor)

2018. febr. 2. 21:29
 24/26 anonim ***** válasza:

Hogyan méred és hol?

- Minden nap ugyanabban az időben kell mérni

- Szájban/hüvelyben/végbélben kell mérni, nem pedig hónaljban!

- Azonnal felkelés után, első mozdulat a hőmérő, szóval nem szabad előtte kimenni pisilni sem.

Így méred?

2018. febr. 2. 21:54
 25/26 A kérdező kommentje:
Igen így mértem pontosan ahogy leírtad, de az előző kommentben leírtam! Egyből ébredésnél, szájban és ugyan akkor mindig
2018. febr. 3. 08:16
 26/26 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem is el kéne kezdeni egy ciklusközbeni vérvételt, akár magánban. A hőd tényleg nem jó, nagyon alacsony és cikk-cakk. Ovutesztjeid is negák, vszinű tényleg nincs ovud!
2018. febr. 5. 17:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!