Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 100 mm-es nyálkahártya és 10...

100 mm-es nyálkahártya és 10 mm es tüsző a 22. Napon?

Figyelt kérdés

A 10 mm-er nagyon kicsi a 22. Napon igaz? Egyszerűen nem sikerül a baba :(

Sürgősségire kerültem petefészekfájdalommal és ennyi infót mondott a doki. De nem nagyon érdekelte hogy babát szeretnénk. Semmit sem magyarázott el. :(

2018. febr. 2. 14:49
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Utolsó, sztem olvasd el újra.

Pont h az a baj h VAN tuszo es neki is feltunt h ez nem jo.

2018. febr. 2. 19:02
 12/26 anonim ***** válasza:
Kerdezo, sztem valts orvost.2#
2018. febr. 2. 19:03
 13/26 anonim ***** válasza:
Mint írtam, egy 10 mm-es folyadéktartalmú képletet kb. bármikor lehet találni a ciklus során. Ez még nem jelenti azt, hogy tutira nincs ovulációja, pláne, hogy ha jól emlékszem azt írta, rendszeres a menzesze.
2018. febr. 2. 19:13
 14/26 A kérdező kommentje:

Akkor természetes hogy a 22. Ciklusbapon van egy 10 mm es tüsző a petefészkemben? És most beugrott az is hogy hozzátette a doki hogy nagyon kicsi a petefészkem

Ezt nem tudom hova tenni :(

2018. febr. 2. 19:45
 15/26 anonim ***** válasza:
#3-as vagyok. Mi 29 évesen (Férjemmel egy idősek vagyunk) kezdtünk elpróbálkozni az első gyerekkel, a másodikkal pedig most 31 évesen. Mindkét alkalommal azt mondta az orvos, hogy mivel fiatalok vagyunk, ha 6 hónapig nem sikerül teherbeesnem menjünk vissza és elkezdjük a kivizsgálásokat. Nem tudom Ti hány évesek vagytok, de a 6 hónap Nálatok már letelt. Tudom sok orvos 1-2 év türelmi időt mond, de lehet, hogy tényleg másik orvoshoz is el kéne menned.
2018. febr. 2. 19:47
 16/26 A kérdező kommentje:
Én 27, párom 28. Már ez a 2. Dok :( nem akarok többet váltani amíg nagyon nem muszály :( a másik doki is 1 évet akart volna várni. Ovu tesztem is mind negatív, a hőm totál cikk cakk... szerintem elég indok a kivizsgálások elkezdéséhez :(
2018. febr. 2. 19:51
 17/26 anonim ***** válasza:

13. Nekemis rendszeres volt es nem volt ovulacióm. Sem uh sem hőgörbe sem hormonok alapján...

Szval annyi nem árt, ha ránéznek.

Es eleg pontos ciklusaim voltak.:)

2018. febr. 2. 20:03
 18/26 anonim ***** válasza:
Kerdezo , vannak maganverveteles helyek. Menj el 21 ciklusnapodon egy progeszteront nézetni meg esetleg 3 (+/-1 ciklusnap)LH ,FSH hormont fogd meg es vidd el az orvosodnak h mit gondol.
2018. febr. 2. 20:05
 19/26 anonim ***** válasza:

Szerintem önmagában amiatt, hogy van egy 10 mm-es tüszőszerű vmi az UH-n, nem kell aggódni.

Ha rendben van a ciklusod, nincs semmi jele annak, hogy bármi baj lenne nálad vagy a párodnál, akkor tényleg nem indokolt a kivizsgálás a próbálkozás elkezdésétől számított 1 évnél hamarabb.

Ha viszont rendszertelen a ciklusod, vagy tényleg nem mutat ovulációt a hőgörbéd, akkor viszont igen. Vidd el a dokinak a hőgörbédet.

Meg tudd esetleg mutatni egyébként? Mármint a görbédet.

2018. febr. 2. 20:16
 20/26 A kérdező kommentje:

Igaz ez novemberi, de az összes ilyen cikk cakk volt :(

Itt hagytam abba a hőmérőzést! :(

[link]

2018. febr. 2. 20:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!