100 mm-es nyálkahártya és 10 mm es tüsző a 22. Napon?
A 10 mm-er nagyon kicsi a 22. Napon igaz? Egyszerűen nem sikerül a baba :(
Sürgősségire kerültem petefészekfájdalommal és ennyi infót mondott a doki. De nem nagyon érdekelte hogy babát szeretnénk. Semmit sem magyarázott el. :(
Utolsó, sztem olvasd el újra.
Pont h az a baj h VAN tuszo es neki is feltunt h ez nem jo.
Akkor természetes hogy a 22. Ciklusbapon van egy 10 mm es tüsző a petefészkemben? És most beugrott az is hogy hozzátette a doki hogy nagyon kicsi a petefészkem
Ezt nem tudom hova tenni :(
13. Nekemis rendszeres volt es nem volt ovulacióm. Sem uh sem hőgörbe sem hormonok alapján...
Szval annyi nem árt, ha ránéznek.
Es eleg pontos ciklusaim voltak.:)
Szerintem önmagában amiatt, hogy van egy 10 mm-es tüszőszerű vmi az UH-n, nem kell aggódni.
Ha rendben van a ciklusod, nincs semmi jele annak, hogy bármi baj lenne nálad vagy a párodnál, akkor tényleg nem indokolt a kivizsgálás a próbálkozás elkezdésétől számított 1 évnél hamarabb.
Ha viszont rendszertelen a ciklusod, vagy tényleg nem mutat ovulációt a hőgörbéd, akkor viszont igen. Vidd el a dokinak a hőgörbédet.
Meg tudd esetleg mutatni egyébként? Mármint a görbédet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!