Ezek a tünetek alapján Lehet-e baba? Többi lent
Sziasztok. 21éves lány vagyok. Többmint 1 éve szeretnénk babát a párommal.
A ciklusom normálisvolt egészen novemberig 28 napos volt. 4-5napig szokott meglenni.
Novemberben 30
Decemberben 31
Most Januárban pedig 32.
Mivel elég későn jött a megszokott 28 nap helyett,Késésnek tudtam be. Reménykedtem hogy most sikerült.. de késés után erős menstruációs görcsel megjött. Inkább sötét színű volt. Első nap sok szokott lenni
Most nemvolt olyan sok..
2.nap alig jött valami de görcsölt alul a hasam.
3.nap viszont szinte semmi
Ma 4.nap enyhe barnázás. A hasam alul picit bevan keményedve,gyakran járok pisilni. Mellem már nem nagyon fáj tehát terhességi tüneteim nemigazán vannak. Egyedül hőhullámaim vannak napközben. És reggelente furcsán érzem magam.
Kérdésem az volna,lehetséges volna-e ígyis hogy esetleg...terhes volnék? Köszönöm ha válaszoltok.
Mármint Novemberben 30,
Decemberben 31,
Januárban 32- napos volt a ciklus. Bocsánat az értelmetlenségért :)
Az a baj hogy délután tudnék tesztet venni
De már kikellene mutatnia ha azvolnék,nem? Már méhen kívüli terhességre is gondoltam. Ennek kizárása érdekében is elvégezném a tesztet ma. Csak érdekelne hogy aki volt már igy esetleg annak mi lett végül?! De köszi hogy válaszoltál :)
Nem valószínű, hogy terhes vagy. De biztonság kedvéért csinálj tesztet.
Már kimutatja ha terhes vagy.
Értem
Igen..énsem adok neki sok esélyt..
Csak olvastam hogy valaki vérzést tapasztalt kevesebbet, mint általában kevesebb napig és terhes volt. De nem szomorkodom ha negatív
Csak most akkor egy ideig pihentetjük a dolgot. Nagyon sokat csalódtam többmint 1 év alatt minden mensesnél.. :(
Decemberben Trimeszter vitamint kezdtem el szedni...esetleg ez
De már novemberben is kitolódott ugyhogy nemhiszem hogy emiatt
És januárban már nemis szedtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!