Fog. Gátló utáni tünetek, PMS tünet, Baba, vagy a testem szórakozik? Lehet ilyen tüneteket pszichésen produkálni?
Sziasztok. Ez az elsö fog.gátló mentes hónapom, babát szeretnénk. Elvileg majd hétvégén kelle megjönnie de már napok óta rosszul érzem magam, érzékenyek a melleim, állandóan ihatnékom van, szédülök.
Ma csináltam reggel egy Facelle tesztet de ahogy lennie kell iylen korán Negatív.
Szerintetek mi lehet? Fog.gátló utóhatása lehet ez?
Lehet hogy baba.:) nekem is a fog .gátlo elhagyási utáni honapban pozi lett a teszt.:)kívánok neked is hasonlókat.
Bár nem akarlak megbantani vagy elvenni a kedved de akár a gyogyszer elhagyasa miatt is össze vissza alakulhatnak a ciklusaid is .Én ezért is sinaltam 5 nap kesés utan tesztet.mert azt hittem csak a gyogyszer miatt nem jött meg norm.időben.
elsö: hat legyen igazad. Ha várat magára egy picit se lenne gond, legalább beleférek majd a menyasszonyi ruhámba :)
második: persze tudom de gondoltam hátha van valakinek tapasztala.
Na, akkor mégegyszer: a tapasztalat lófing itt. Pont azért, amit írtam, azaz ezek mindet jelenthetik tehát Mici babás volt, Terinek foggátló abbahagyasától lettek ezek, másnak meg hormongond volt. Érted? Hiába írja le a tapasztalatát más, az rád nézve semmi.
Nem rosszindulat, sőt, segíteni szeretnék, hogy ne indulj ki egyik válaszból sem, mert értelmetlen teljesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!