Terhes vagyok? Mensi 3. napján párom belémelvezett. Azt gondolom a peteeresem a 9. nap körül volt. Aztan félidő után végig pharmatex-szel vedekeztunk.
Figyelt kérdés
Elméletileg 23napos a ciklusom mostanában, de eléggé rendszertelen. jan 30-ra vártam a mensit, az a 23. nap. Nem jött meg. tesztet csinaltam,nega. Volt mindjárt megjön érzés de elmúlt. Hasszurka is volt. Szerintetek? Párommal együtt vagyunk régóta, nem tragédia ha baba van. Tapasztalatok? Szerintetek terhes lehetek? Most vagyok a ciklus 25. Napján2018. febr. 1. 22:07
11/14 anonim válasza:
Meglepve olvasom, amit írtok, én már nem tudom hány éve azzal védekezek, és nem volt baleset. Mikor letettem, 2 hónap múlva megfogant a kislányom. Utána is azzal folytattuk és semmi baj.
12/14 A kérdező kommentje:
Megjött. Egyre inkább az az érzésem, hogy ez a pharmatex cirkusz egy bolond százat csinál elven tömeghisztériát general. Egy valakinek pont becsúszott mellette, az kiírja az összes fórumra, hogy xart se ér. Aztán az összes többi, aki látja hírét viszi, és mindenhova kiírja, hogy nem biztonságos ph-baba stb. És a végén már az embernek az az érzése, mintha a ph kifejezetten fogantatást segítő készítmény lenne. Valójában meg lehet, hogy kb majdnem annyira hatékony, mint egy óvszer.
2018. febr. 2. 15:14
13/14 anonim válasza:
Kérdező, ez nem tömeghisztéria.
Bár meglehet, hogy az elmúlt egy-másfél évben változtattak az összetevőkön, és most már szuper (én azóta nem foglalkoztam a dologgal), de a betegtájékoztatókban benne volt nagy betűvel akkoriban, hogy ez nem fogamzásgátló, csak csökkenti a fogamzás esélyét. Ami nagyon nem ugyanaz. :)
Most rákerestem a kedvedért, perpill csak annyit írnak, hogy "csökkenti a fogamzás esélyét, de nem szünteti meg teljesen".
Illetve, ha megnézed, hogy mikor használható, ALKALOMSZERŰ fogamzásgátlásra jó, azaz semmiképp sem hosszútávú használatra. Meg kiegészítésként, ugyebár.
14/14 anonim válasza:
Az alkalomszerű, azt jelenti, hogy minden aktus előtt fel kell helyezni, nem úgy, mint pl a gyógyszert. Kiegészítésre IS alkalmas, ha mondjuk valami miatt az állandó módszer, veszít a hatékonyságából. 100% biztonságot pedig semmi sem ad, sajnos. Rendeltetésszerű használattal, van olyan biztonságos, mint a gumi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!