Szimo0327 kérdése:
Terhes lehetek ha januarba csak barna folyas volt?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Januarba 4 napig barna folyasom volt. Mar meg kellet volna jonni-e a massik menstruaciumnak de semmi. 1hete csinaltunk tesztet a paromal de negativ. Szokot hanyingerem lenni dolgoktol. A mellem nyomasra faj fel van duzzadva. Neha hanyingerem van. Hamar faradok es szedulok neha. Hangulataim is erdekesek. Mar van egy lanyon de vele nem igy volt. Amugy 25 eves vagyok. Elore koszonom a valaszokat :)2018. febr. 1. 12:37
11/14 anonim válasza:
Én 6 napig vérezgettem januárban, írtam is ide ki kérdést. Pontosan tudom mikor volt peteérésem, már dpo. 10-en pozitív volt a teszt. Sajnos ez valami hormonális “bajra” utal. A terhességi teszt aktus után nagyjából 16-19 attól függően mikor volt peteérésed és hogy mennyi ideig életképesek a párod spermái.
Akik nagyon szeretnének gyereket sokszor sajnos beképzelnek tüneteket. Nem mondom, hogy Te is, de sokan.
12/14 anonim válasza:
Na mit mutatott a 2.-án csinált teszt?
13/14 A kérdező kommentje:
Elmentem nogyogyaszhoz ami elmondta hogy 6 hetes terhes vagyok. Hat mar nem de annyi voltam akor :-)
2018. márc. 9. 00:12
14/14 anonim válasza:
#11-es vagyok! Sajnálom! Akkor decemberben meg se jött?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!