Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 28. napon 1 nap vérzés és 3...

28. napon 1 nap vérzés és 3 napja kevés barna, lehet baba?

Figyelt kérdés

Clostibegyt-es hónap volt és a 28. napon hatalmas görcsök közepette elkezdtem barnázni reggel halványan, este nagyon sötétbarna volt. (soha sem barnáztam még ez előtt) Aztán másnap véreztem a wc-n egy nagyobb adag sűrű vér folyt ki belőlem, aztán utána kicsi barna kicsi vérrel és most már 2 napja alig van és csak barna. Reggel tuti ami tuti csinálok tesztet, mert kicsit bizakodom, hogy hátha sikerülhetett, mivel annyira furcsa az egész. Viszont semmi tünetem nincs :(

Vagy dokit zaklassam ilyennel? Vagy ez normálisnak tekinthető a closti miatt?

2018. jan. 15. 10:22
 1/5 anonim ***** válasza:

Inkabb csak vekony volt a mehnyalkahartyad. A baba lenne az utolsó amire gondolnék.

Nekem napi 600mg E vitamint kellett szedni 1cntől 21cnig , onnantól 300mgot mert vekony lett tole a mnyhártyám.

2018. jan. 15. 11:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Amugymeg hiaba csinalsz hnap tesztet ga terhes vagy es verzel addigra keso. Sztem siman csak megjott. Lehet h progid alacsony.azért a barna
2018. jan. 15. 11:18
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Érdemes emiatt a dokinak szólnom? Anno kértem, hogy csináljunk hormon vérképet de azt mondta, hogy még várjunk 8 hónapot (akkor lesz 1 éve, hogy próbálkozunk) addig nem akar semmit csinálni.
2018. jan. 15. 11:20
 4/5 anonim ***** válasza:

Néztétek h repedt e a tuszo vagy h egyáltalán lett e elég nagy tuszo? Ha igen akk erdemes szolnod neki.:)

1#2#:)

2018. jan. 15. 11:44
 5/5 A kérdező kommentje:

semmit nem néztünk sajnos. Egy doki felírta aztán olyan görcseim voltak középidőben (nem tudom, hogy ovuláció miatt-e) Hogy egy másikhoz elmentem a 22. napon és ő nézett meg ultrahanggal és mondta, hogy a closti túl stimulálta a petefészkem, valamint egy tüszőt lát. Semmi mást nem mondott.

Mondta, hogy próbálkozzunk tovább még 8 hónapot és majd ha 1 évnél vagyunk akkor neki áll vizsgálódni...ez szíven ütött nagyon, de már nem akarok másik dokihoz mászkálni.

2018. jan. 15. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!