Ha kiválaszthatnád, hogy melyik hónapban szülnél, melyik lenne az?
Az elsőt júniusban szerettem volna, méghozzá 13-án (névnap, házassági évforduló).
A másodikat decemberben szeretném.
Júliusban nem volt jó szülni, hasfájós volt, nappal aludt és egész éjszaka fent volt. Én is nappal aludtam/pihentem. Mikor rendeződött a helyzet, azon kaptam magam, hogy szeptember van. Szülés előtt jóval már kórházban feküdtem. Végigaludtuk a nyarat. Télen meg amúgy is többnyire bent vagyunk, nem maradunk le semmiről. Persze más lesz, mivel van nagy tesó.
Ferbuárban akartam szülni, akkor is szültem 😁
A lányom és a párom ősszel születtek, én tavasszal, a nyarat alapból utálom, a fene sem akart nyáron állapotos lenni, plussz a szülinapi torták utaztatása sem bírta volna a 40 fokot... Így maradt a tél. Januárt nem akartam, mert mi van ha korábban születik és még az előző év lesz az (az évszám is fontos volt nekem), így maradt a február, ami amúgy is szimpatikus nekem. Szerencsére sikerült is!
Március. :)
NAgy pocakkal nem kellett elviselnem a dög meleget, hozzátápláláshoz volt friss gyümölcs és zöldség a kertben (amikor szültem, még hat hetes kortól volt gyümölcs, 3 hótól zöldség)
Nehezen viseltem a téli terhességet, a nagykabátot, bakancsot, több réteg ruhát. Két gyerekem februári, egy novemberi, nem győztem öltöztetni őket, ha kimentünk.
A két legkisebbet direkt nyárra terveztük. Szuper volt lenge nyári ruhában lenni egész nap, gond nélkül bebújni a papucsba, heverészni az árnyékban, pancsolni a kerti medencében. A kicsikre elég volt egy szál kombidressz, 3 napos koruktól vagy az urvaron voltunk, vagy sarkig tártuk az ablakot.
Az is szempont volt, hogy még javában tartott a nagyok nyári szünete, így nem rohanással teltek az első hetek, volt idő összeszokni a kibővült családnak.
Nyáron szültem. A nyári melegben alig kell felvenni vmi ruhaneműt, mégis kihívás volt az öltözködés és egy tépőzáras szandi felvétele. Ha télen vagy késő ősszel lett volna akkora hasam, amikor zoknit, harisnyát, bakancsot, réteges ruházatot kell magamra varázsolni és elviselni, akkor lekapartam volna magam.
Ezért csak tavasszal vagy nyáron szülnék ismét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!