Most akkor könnyű vagy nehéz teherbe esni? Mitől függ ez az egész?
Azon gondolkodtam hogy hogy lehet az hogy akik tudatosan tervezik a babát azok sokszor nagyon nehezen esnek teherbe. Pl anyukám is a tesómnál másfél évig próbálkoztak.. Pedig nem volt idős, és nem is gorcsoltek rá. Aki meg mondjuk úgy szexel hogy 'időben kiveszi' azoknál meg azonnal jön a baba.
Ti mennyi idő alatt estetek teherbe? Akik tudatosan tervezték. És akik megszakított közösülést alkalmaztak és terhesek lettek mennyi idő után?
Mindkét gyerekem tudatos volt.Az elsőnél úgy voltam,hogy úgysem jön egyből,hát tévedtem.Azonnal terhes lettem,pedig 3x voltunk együtt.
A másodiknál elterveztem,hogy mikor lenne ideális,ovu teszteltem.Persze 4 hónapig nem jött,aztán úgy voltam vele,hogy az sem katasztrófa ha nem sikerül,hiszen van már egy gyerekünk.Na,utána az 5.hónapban sikerült.
Tervezett babàk.
Első 1.hónapban
Màsodik 2.hónapban
Harmadik 1.hónapban.
Ja,és 30 felett voltam minddel.
ugyanaz a partner először kb6 hónap, másodszor egyetlen egy alkalom :)
30 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!