Ha Elevitet szedek tényleg nagy babám lehet tőle?
IGen. Ha a neten utána olvasol, sok minden van róla.
Az oka egyszerű: terhesség alatt ugye sok vitamint kell enni, és egészségesen étkezni. Na és ki szed vitamint? Aki amúgy is odafigyel, hogy mit eszik. Így a kettő összeadódik, és lesz egy 5-6 kg-os baba is akár...
Én mindnehol azt olvastam, hogy ha valaki odafigyel, hogy mit eszik, sok zöldséget, gyümit, főzeléket, akkor nem kell mellé vitamin, csak a folsav az első 8-10 hétben.
De ez a magánvéleményem, én ezt osztom. Én is csak Aloe Verás gélt iszom, Aloe Verás B12 vitamint szedek egy egy Aloe Verás béltisztítót.
Rengetegen félnek ettől, sok ilyen típusú kérdést és választ olvastam már ezen az oldalon.
Az igazság az, hogy ezek a vitaminok fedezik a megemelkedett vitaminszükségletet számodra és a pici számára, vagyis szedésével eléred az amúgy is szükséges vitaminszintet, ami amúgy magyar emberekhez méltóan (egészségtelen táplálkozás, dohányás, alkohol) nagyon sok embernél iszonyatosan alacsony. Azzal, hogy szeded a vitamint, biztosítod a pici számára, hogy elvonhassa magának a szükséges mennyiséget, van miből fejlődnie, gyarapodnia, nőnie. Egy olyan szervezetben, aki nem eszik vitaminbombákat (gyümi, zöldség, sajt, vöröshús), nem tud úgy nőni egy pici, ahogy szeretne,így egy kicsivel kisebb súllyal is fog születni. A nagy baba egyébként nem 4-5 kg-os óriásbabyket takar, elenyésző, szinte alig kimutatható különbségeket soroltak fel a kismamák, akik szedtek is meg nem is a terhességeik alatt ilyen vitamint.
A véleményem, hogy a legtöbb kismama nem táplálkozik egészségesen, egyes vitaminokból esetleg szűkében is lehetnek, így hordják ki a babákat, és az évtizedek során kialakult egy körülbelüli súly, amihez képest, most nagyobb babák születhetnek, ha odafigyelünk a táplálkozásunkra, egészségesen élünk, ami megrémiszti az embereket, leendő kismamákat.
Az elevitnek van egy olyan jó tulajdonsága,
hogy nagy %-ban megakadályozza a különböző rendellenességeket pl.:nitott hátgerinc, az agy egyéb károsodása ellen is véd, stb... Én 3 hónapos elmúltam és nem híztam még csak 1 kg-ot és minden nap szedek be 1x belőle + folsavat is. A babám pedig jelenleg átlagos súlyú és méretű! Nem kell ezt végig szedni, az elején javasolt általában. Szerintem ártani nem ártasz vele. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!