Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit jelent az pontosan, hogy...

Mit jelent az pontosan, hogy valakinek hátrafelé áll a méhe?

Figyelt kérdés
Egyszer azt mondták, hogy így nehezebben lehet teherbe esni. Ez valóban így van? Mivel jár ez még ezen kívül?
2007. nov. 27. 18:33
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Azt jelenti, már amennyire tudom, hogy a méh nem a "szokásos" módon áll, hanem hátrafele van dőlve. Igen, erre mondják, hogy nehezebben esik teherbe, lehet gond a kihordásnál is, de nem lehetetlen a baba.

EGy nőgyógyász biztos szépen elmagyarázza, ha megkérdezed.

2007. nov. 27. 18:44
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is az van. Nekem is azt mondták, hogy kész csoda, ha teherbeesem. Ehhez képest mindkét tervezett gyerekem 2 próbálkozás után fogant meg... :-)
2007. nov. 27. 18:57
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
szia.ne is törődj vele!nekem elsőre sikerűlt a baba,pedig engem is riogattak.sőt a családomban mindenkinek ilyen van és senkinek nem volt gond a teherbeeséssel.
2007. nov. 27. 19:10
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

csak a laikusok allitjak h nehezebb a teherbe eses,ezt az orvosok es az itt felhozott peldak is cafoljak.

nekem pcos-em van a magas prolaktin miatt hormon kezeltek mehem nem csak hatra hajlo de mehnyakam meg is van enyhen csavarodva,ezenkivul egyik petefeszkem es petevezetekem gyermekkorom ota nem fejlodott ki,ennek ellenere 1.gyermekem ugy fogant meg h nem szamitottam ra,mindig vedekeztunk csak 2 alkalommal nem,masodik gyermekem szinten a veletlen muve es meg a szoptats ido alatt erkezett,4 honapos volt az 1.fiam es most a 3.babaval aki tervezett baba,egy honap alatt lettem terhes.semmi problemat nem okozott,csak a fejuk annyira alacsonyan volt a megfordulas utan h neha az idegeket nyomta a labamban es szuleskor kevesebbett kellett erolkodnom.

2007. nov. 27. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!