4 napja nem jött meg ma teszteltem és pozitív. Mikor menjek először nődokihoz? Mikor érdemes?
Én minjdárt mentem, ahogy + tesztem lett, meg is haltam volna, ha nem tudom meg biztosan hogy valóban terhes vagyok. Akkkor 5 hetes 3 napos voltam az uh szerint.
Sokaknak csak 6-7 hetesen látszik a baba az uhon. De a kisköny miatt jobb minél előbb elmenni. Ha esetleg nem ltszik a baba, úgyis visszahívnak.
Dönts belátásod szerint.
szia.én 5-hetesen mentem,de még korai volt.nem vizsgált meg és nem is ultrahangozott(hüvelyi).
azt mondta,hogy az elkövetkezö 2-hét a legveszélyesebb,mert ilyenkor alakúlnak ki a szervei,úgyhogy elbeszélgettünk,megbeszéltük a szexel kapcsolatos kérdéseket és mivel nem volt egyébb panaszom
6-hetesen kell visszamennem.
ha nincs panaszod,akkor ráérsz,de ha van,akkor minél elöbb!gratula a babához és vigyázz magatokra.
Én tesztelés után 2 nappal mentem,de akkor még csak 4 hetes volt a babóca és alig látszott belőle valami.
Így vissz kellett menni két hét múlva,hogy eghallgasuk a szívhangját.
Dobog is szépen ahogy kell.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!