Foglakoznak velem sztk-s rendelésen?
A problémám az, hogy nagyon hosszúak a ciklusaim, volt júniusban egy műszeres befejezésem és azóta még csak 1* jött meg (szept. 11). Azt mondta a doki, hogy nem szükséges a kivizsgálás, mert sajnos ez benne van a pakliban.
Ha elmegyek egy normál sztk-s rendelésre, ott foglalkoznak a problémámmal? Mármint hogy babát szeretnénk, de nem jön össze és hogy talán azért, mert ilyen abnormálisan hosszúak a ciklusaim?
Csak magándokinál van esélyem?
Szia!
Szerintem nyugodtan mehetsz sztk-s rendelésre.
Velem is foglalkoztak. Majdnem hasonló dolog miatt voltam.
Sok sikert és mielőbbi babaáldást
Nyugodtan menjél sztk-s rendelésre hidd el, hogy fognak neked segíteni! Egyik ismerősöm pont ezen ment most át és teljesen normális volt vele a doki! Ne aggódj! Hidd el fognak foglalkozni a problémáddal hiszen az a dolga! Amúgy meg ha úgy veszed észre hogy nem bánik veled rendesen akkor még mindig fel tudsz keresni egy magándokit!Sok sikert kívánok neked! (amúgy én eddig csak is sztk-s rendelésre jártam és bármilyen problémám volt mindig teljes körű ellátást kaptam)
34 hetes kismama
ÓÓÓ! Köszönöm a gyors válaszokat! Csak azért kérdeztem, mert a barátnőm pont nemrég szídott le, hogy miért nem megyek el kivizsgáltatni magam a géndignosztikára, 27E ft-ért?? Ha lenne más megoldás, addig azt jegelném.
Szóval megpróbálom sztk-ban, remélem sikerrel járok!
Köszönöm még 1*! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!