Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek megcsináljam a...

Szerintetek megcsináljam a tesztet vagy várjak meg?

Figyelt kérdés

Abba hagytam a fogamzasgatlot másfél hónapja .

Együtt voltunk a parommal szinte minden második nap védekezés nélkül azóta.

Pl.: jaj.08 / 11 / 14.en is .

Érzek magamon furcsa dolgokat, de jelenleg csak annyit hogy faradekony vagyok, fehér folyasom van és fajnak a melleim, plusz tegnap rosszul lettem a hajfestek szagatol amitől eddig nem volt bajom. Alul a hasam tegnap szurkalt, mamar nem.

Érdemes tesztelni, vagy várjak hétfőig míg a menszesznek meg kell jönnie .

Ugyanis a mell fajdalom tudom lehet annak is a jele és a folyas is .

Koszonom a válaszokat

2018. jan. 25. 14:54
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
én megvárnám a helyedben a hétföt. De ha nagyon türelmetlen vagy akkor max vasárnap szerintem. De jobb lenne ha bírnád hétföig. Drukkolok neked :)
2018. jan. 25. 17:01
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Szóval azóta még nem menstruáltál,mióta abbahagytad a gyógyszert?

Szerintem mindenképpen várd meg a mensit.

2018. jan. 25. 17:02
 3/18 A kérdező kommentje:

De de azóta egyszer volt :) Koszonom a válaszokat .

Két fele érzelem van bennem, ha nem félnek a hanyastol akkor örülnek , de így iszonyúan felek h hanyhatok is :(((

2018. jan. 25. 17:08
 4/18 A kérdező kommentje:

Ha erről van egy kis tapasztalatotok akkor azt is szívesen varom:)

Annyira szörnyű e mint egy betegségnél stb :/ tudom hogy ez butaság de sajnos eleg keményen fóbiás vagyok és minden napomat megkeseríti pl h nem megyek közösségbe annyira felek :/

2018. jan. 25. 17:13
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

sajnos erröl nem tudok nyilatkozni mert még én Sem várok babát (remélhetöleg majd most :) )

De gondolj arra hogy veled minden rendben lesz: Pozitív gondolatok bevonzák amit szeretnél :)

2018. jan. 25. 17:19
 6/18 A kérdező kommentje:

Folyton erre gondolok, csalódott voltam múltkor mikor negatív volt , most meg egyik pillanatban annyira szeretném aztán meg már nem, de a félelem miatt, más oka nincs .

Egyedül a hányás ami miatt nagyon nagyon felek .:(

2018. jan. 25. 17:21
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Emetofóbiád van,ne aggódj,nem vagy vele egyedül.

Pl.nekem is az van,sajnos.

Gondolj arra,hogy csak időszakos lesz,ha lesz is,mert nem is biztos,hogy fogsz hányni.

2018. jan. 25. 17:33
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
De tuti menstruációd volt?Nem a megvonásos volt még decemberben,ahogy abbahagytad a gyógyszert?
2018. jan. 25. 17:37
 9/18 A kérdező kommentje:
Nem nem megjött abba hagyas után és most hétfőn kell megjönnie :) lehet 2 honapja hagytam abba pontosan nem tudom. Nem maradt ki menszesz :) úgy megcsinálnam:) de nem akarom el pazarolni
2018. jan. 25. 18:02
 10/18 A kérdező kommentje:
Igen igen tudom, az a baj h nálam a néha vagy akar egyszer is szörnyű. Iszonyú félelem van bennem
2018. jan. 25. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!