Szerintetek megcsináljam a tesztet vagy várjak meg?
Abba hagytam a fogamzasgatlot másfél hónapja .
Együtt voltunk a parommal szinte minden második nap védekezés nélkül azóta.
Pl.: jaj.08 / 11 / 14.en is .
Érzek magamon furcsa dolgokat, de jelenleg csak annyit hogy faradekony vagyok, fehér folyasom van és fajnak a melleim, plusz tegnap rosszul lettem a hajfestek szagatol amitől eddig nem volt bajom. Alul a hasam tegnap szurkalt, mamar nem.
Érdemes tesztelni, vagy várjak hétfőig míg a menszesznek meg kell jönnie .
Ugyanis a mell fajdalom tudom lehet annak is a jele és a folyas is .
Koszonom a válaszokat
Szóval azóta még nem menstruáltál,mióta abbahagytad a gyógyszert?
Szerintem mindenképpen várd meg a mensit.
De de azóta egyszer volt :) Koszonom a válaszokat .
Két fele érzelem van bennem, ha nem félnek a hanyastol akkor örülnek , de így iszonyúan felek h hanyhatok is :(((
Ha erről van egy kis tapasztalatotok akkor azt is szívesen varom:)
Annyira szörnyű e mint egy betegségnél stb :/ tudom hogy ez butaság de sajnos eleg keményen fóbiás vagyok és minden napomat megkeseríti pl h nem megyek közösségbe annyira felek :/
sajnos erröl nem tudok nyilatkozni mert még én Sem várok babát (remélhetöleg majd most :) )
De gondolj arra hogy veled minden rendben lesz: Pozitív gondolatok bevonzák amit szeretnél :)
Folyton erre gondolok, csalódott voltam múltkor mikor negatív volt , most meg egyik pillanatban annyira szeretném aztán meg már nem, de a félelem miatt, más oka nincs .
Egyedül a hányás ami miatt nagyon nagyon felek .:(
Emetofóbiád van,ne aggódj,nem vagy vele egyedül.
Pl.nekem is az van,sajnos.
Gondolj arra,hogy csak időszakos lesz,ha lesz is,mert nem is biztos,hogy fogsz hányni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!