Milyen applikációt használtok a ciklusotok követéséhez? Van valakinek valami jó?
Figyelt kérdés
Most kezdeném el követni a ciklusom fog.gátló után. Telón lenne a legjobb számomra. Tudtok ajánlani esetleg?#terhesség #ciklus követés
2018. jan. 22. 22:19
1/8 anonim válasza:
Nekem egy period calendar nevu van evek ota. Kis rozsaszin konyv szeru ikonja van play aruhazban es az almas telokra is letoltheto :) van benne homerozes,tunet hozza adas,aktust jegyzetelhetsz :D szoval egy szo,mint szaz nekem bejott. (Ha vissza ternel a fogamzasgatlohoz azt is jelzi minden nap,hogy vedd be)
2/8 anonim válasza:
Ja es elore jelzi a varhato peteerest a havi ciklusok atlagolasa alapjan stb... azt hiszem ennyi :)
3/8 anonim válasza:
Nekem a fertilityfriend van meg aminek egy naptár a jele. Angol nyelven van, de nálam ez nem volt gond.
Nagyon pontosan húzza be az ovut ha hőmérőzöl és az alaphőt is jól határozza meg illetve jól lehet jelölni mindent benne.
4/8 anonim válasza:
Lady timer- chat is van rajta. Tehát kerhetsz tanácsokat más nőktől.
6/8 anonim válasza:
Én nekem a play áruházbol van letöltve Naptár simán a neve. Rózsaszin alapon egy fehér női fej.nekem ez a legidealisabb.
7/8 anonim válasza:
Nekem a P Tracker van. Többet próbáltam már, de számomra ez jött be a legjobban.
8/8 A kérdező kommentje:
szuper köszönöm, akkor megnézem ezeket is. Nekem a Hölgynaptár van fent ami Magyar. Nem rossz de kicsit idegesítö a menüje. Megy egy Flo nevü. Ez angol viszont szuperül használható.
2018. jan. 23. 15:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!