Milyen ciklus/ovufigyelő programot/applikációt ajánlotok?
Eddig nem használtam ilyesmit, de most az első próbálkozós hónapon túl vagyunk, és a következőben figyelni szeretném a peteérést, stb. Igazából olyan program kell, amibe visszamenőleg két-három hónap ciklusait is be tudom vezetni és azokból következtet esetleg a következő hónap várható mensi időpontjára. 31-35 nap hosszúságúak a ciklusaim, tehát nem tudom napra pontosan megmondani mikorra várható a következő.
Bónusz kérdés: aki használ ovu-tesztet, az beavatna kicsit ennek a rejtelmeibe? Mikor kell elkezdeni a tesztelést, a ciklus hányadik napjától?
Én Ovia-t használtam (Ovia Fertility tracker), és szerettem. Ovu tesztet nem használtam, hőmérsékletet mértem, plusz egyéb tüneteket vezettem a programban.
Van nekik terhességi és babás applikációjuk is, az előbbit használtam, és tök jól bevált. Angol nyelvű program.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!