Korán tesztelők?
Kinek mikor lett pozi ès milyen teszttel?
33-32 naposak a ciklusaim. Nem tudom mikor van pem. Nincs nyákom , amikor doki nezte akkor 17napon mondta h 1 maximum 2 nap ès megreped.
Ha " nem bìrok " várni, mikor tesztelhetek leghamarabb? 30-31.ciklusnapon?
32-33 napos ciklussal 16. napon volt ovum, nyákom nekem nem volt, csak ovuteszteltem és hőgörbét vezettem. (hőgörbe fura volt, de vérvétel igazolta az ovut) 10. dpo-n furán éreztem magam, 11. dpo-n halvány pozi lett a facell tesztem. Sose teszteltem ilyen hamar, de volt tünetem, és még így is meglepődtem :D De amikor már tutira lehetett tudni, hogy baba van, mert szép pozi lett a teszt, az a nemvárt napján készült. Sokan mondják fölös tesztelni korán, de szerintem mindenki akkor tesztel amikor akar és annyiszor ahányszor csak akar. Csak annyit kell tudni, hogy mensi előtt akármi lesz is az eredmény az még nem 100% így fölös itt kérdezgetni, hogy ez halvány pozi? Addig legyen a ti titkotok :) Sok sikert!
18hkm
Koszonom szepen. Eddig senkit se talaltam, akinek nincs nyákja es sikerult a baba. :) mindenki ijesztget... :/
Koszonom szepen. Hat en sosem tennem fel a tesztem. Tudom mi a pozitiv es a negativ, szerencsère! :-)
Boldog Babavarast
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!