Terhes vagyok? Szerintetek ez pozitív? Képpel
Figyelt kérdés
Most vagyok együttlét után 11 nappal teszteltem és ilyen lett szerintetek?2018. jan. 22. 19:31
3/11 A kérdező kommentje:
Lehetséges hogy ilyen hamar kimutatja? Expert tesztről van szó:) jaj nagyon örülnek ha az lenne, azert reggel meg tesztelek:)))
2018. jan. 22. 19:35
4/11 anonim válasza:
Nem lehet szerintem még megmondani, hogy terhes vagy-e. Ez itt szerintem egy negatív teszt. Legalábbis én nem látom pozitívnak. Akkor tesztelj ha késik. Addig bármi lehet.
5/11 anonim válasza:
Pozitív, de a nem várt napján tesztelj újra, mert ebbôl még bármi lehet.
6/11 anonim válasza:
4 vagyok. Gepen megnyitottam. Telon nem latszott Basszus bocs.. Tényleg pozitív. De sztem majd ismételd meg. Én szívtam meg igy h aztán jól megnőtt..
7/11 anonim válasza:
*megjött.. Ez nem az én napom..
8/11 anonim válasza:
Nekem uilyen volt a 11.dpon, 2 nappal kesobb mar sokkal erősebb 😊
9/11 anonim válasza:
Szombaton teszteltem hasonlót, 11. dpon. Holnap nem kellene megjönnie, nagyon izgulok mi lesz a teszten. Gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!