Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti hogy tudtok "nem rágörcsölni"?

Ti hogy tudtok "nem rágörcsölni"?

Figyelt kérdés
15. hónapja próbálkozunk. Úgy az 5-8 hónapban naggggyon rákattantam. Mikroszkóp, nyák, naptár, uh figyelés, kb 22. naptól napi 2 terhességi teszt, stb....A 0. hónapban voltam dokinál, hogy rendben vannak e a dolgok, indulhat e a projekt. Az 5. hónap23. napján visszamentem. Magánúton teljes felszereléssel: teljes vérkép, terheléses cukor vizsgálat, 21. és 3. napi hormonsor, vitaminok. férjem eredményei: spermium analízis, vitaminok, teljes vérkép. Voltam fogászaton góckeresésen. Sehol semmi hiba. Mondta, hogy figyeljük uhn a tökéletes időzítés miatt. Ez ment pár hónapig. Azóta vsak együtt vagyunk amikor akarunk, de peteérés körül azért próbálunk résen lenni. Már nem tesztelgetek, lenyugodtam.... kicsit elengedtem. De ha van némi szabad pillanatom egyből erre gondolok. Hogy na majd ez a hónap, na majd így meg úgy. Aztán hónap végén a csalódás, stb. Ennél jobban el kéne engednem??! Ez is rágörcsölés? Most megint előjött a téna, mert vissza akarok menni a nőgyógyászomhoz.

2018. jan. 21. 21:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nekünk a 11. hónapban sikerült, pont egy olyan időszakban ami a munka terén nagyon stresszes volt nekem, akkor pont nem a babán gondolkoztam, és màr bele is törődtünk, hogy elmegyünk nyaralni, hazajövünk és elkezdjük a kivizsgálásokat mert valami biztos nem stimmel. Aztán a nyaralás előtt 2 héttel pozitívat teszteltem:) Elötte én is azt gondoltam, hogy nem görcsölök rá, de baromira rá voltam feszülve a témára. Az első hónapokban én sem mértem se hőt, se ovuteszt semmi, de mindig a gyerekvállalásról olvastam, ezzel foglalkoztam folyamatosan. 3-4 honap után nekiálltunk vitaminokat szedni, ovuteszt, hőmérés stb. 6-7. hónaptól szabályosan sírni tudtam volna mikor negatív lett a teszt, mindent “tünetnek” gondoltam, hátha. Úgyhogy igen, lazábbra kell venni...
2018. jan. 22. 05:28
 12/17 anonim ***** válasza:

Nekunk ilyen sokat nem kellett varnink..de én hamarabb szeretetem volna már gyereket, de férjem meg várt volna.. Így hiába védekeztünk én már magamban témáztam vagy 1,5 éve, hogy mike..és hogyan, és mi az ovu teszt..pádrányok..stb

Nem csináltam, de elméletben nagyon tudtam mikor mi van..

Férjek kb ekkor elment spermavizsgálatra ( csok felmerült..amit más okbol nem válllatznk vegül)

Szóval mikor élesben velevágtunk, akkor már tipikus ragörcsölős voltam..

És nem jön...és nem..

Minden hőnapban 1 nappal rövidebb ciklusom lett.. Emiatt elkezdtem a vickafark-palástfű kűrát..

Nem hőmérőztem, mert az bizonyossága lett volna a rágörcsölésnek..

De állandóan fórumok..gyakori...babásoldalak mentek..

Aztán a 2. teázós hónapoban lengedtem..egy oka volt.. Hogy az obu vélhető napja előtt és még x napra munkaügy miattt külön voltunk azon a héten.

Még együtt voltunk indulás előtt..csak mert úgy volt jó...aztán miután ottthon voltunk nem volt lehetőség, csak par napra még arra.. Szóval abban a hónapban voltunk vagy 3-szor együtt...

Meg sem fordult a fejemben, hogy sikerülhet úgy a 11. Dpo-ig..( pecsetelés a wc papíron) és 14. Nap pozi teszt..

Szóval csak annyi, hogy igaz nem vártunk annyira sokat, mint itt írjátok, de valóban a rágörcsölés borzasztó...mi is éppen aggódni kezdtünk, hogy mi legyen az első lépes, ha most sem jön össze.. Doki, vagy csak ovu tesztek, vagy hőmérő? ( én az első lépésnek mindig a hőmérőt éreztem a rágörcsöléshez, mint írtam..)

2018. jan. 22. 05:39
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk első hónapban sikerült, akkor még azt se tudtam mi azaz ovulació és, hogy mikor van. Sajnos az missed ab. lett. Ez volt március végén. Pár hónap szünet, mert lelkileg nagyon padlóra kerültem miatta. Utána augusztusban újra neki láttunk, akkor se figyeltem semmit, egyszer csak megszédültem, azt hittem sikerült, de másnapra megjött, akkor kezdtem el én is interneten olvasni babaforumok, stb. Akkor már rágörcsöltem, ciklus első napjától a végéig, ha internet közelben voltam csak baba témákra kerestem rá, abban a hónapban vicces, de sikerült, de sajnos őt is elvesztettem... azóta lenyugodtam, nem annyira foglalkoztam vele, de ugyanúgy 2-3 naponta csak babaforumokat, tüneteket néztem, és nem jön... :( De hiszek benne, hogy csak nem jó időben vagyunk együtt, pedig hőmérés, ovu teszt minden van. Amikor megjön, csak sírok, magamat hibáztatom, nem vagyok képes egy kisbaba kihordására... szomorú, pedig a negatív teszt ennyire nem lomboz le csak a menstruáció.

Mi is lassan költözünk csak arra tudok gondolni, hogy akkor biztos sikerülni fog, mert akkor sok dolgom lesz, nem lesz időm babaforumokat és tüneteket olvasgatni. :)

Sajnos tanácsot nem tudok adni, nyílván ugyanazt mint a többiek, de én se tartom magam a nem görcsölök rá dologhoz. Olyan könnyű mondani, de amikor van időd gondolkodni, elmélyedni persze, hogy csak erre gondolsz.

2018. jan. 22. 08:57
 14/17 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem így működik.

Mi kb egy évet vártunk a babára. Foglalkoztatott, de nem görcsösen, nem mértem a hőt, nem ovuteszteltem. Összejött, de vetélés lett a vége.

Na, utána tényleg rágörcsöltem, még gyertyaállás is volt szex után. Utólag nézve nevetségesen viselkedtem, tényleg csak ezzel foglalkoztam.

A második hónapban sikerült. Azóta már egyéves.

2018. jan. 22. 13:04
 15/17 Manka83 ***** válasza:

Mi lassan 4 eve probalkozunk babaval. Ebbol az elso ev teljesen feleslegesen ment el, ugyanis akkor meg nem derult ki, h a ferjem spermajanak 98%-a halott...rogton jott a szembesites, h nekunk csak lombikkal lehet gyerekunk....Kerdeztem, semmi esely nincs ra, h termeszetes uton legyen? Az volt a valasz, h nagyon csekely az eselye...Mivel nem 0%, ezert en hulye, minden honapban biztam hatha sikerul...ez eddig 42 honapnyi csalodas....

2 eve mentunk el a kaaliba hosszas kivizsgalasok utan...engem is agyonvizsgaltak, mivel csak igy lehetett belekezdeni a lombikba. Az elmult evekben volt 4 sikertelen inszeminacio, es epp most tartunk a 2.lombiknal...

Szoval ne gorcsoljek ra? Ezt a tanacsot olyan emberek adjak, akik nincsenek ugyanebben a cipoben... Azt hiszik h egy ilyen rossz spermakep mellett eleg az, ha az ember lazan veszi. Hogy lehetne lazan venni, ha benne van a pakliban, h talan sosem lehet gyerekunk?

Olvastam olyat valamelyikotoknel, h osszeferhetetlenseg? Ezt hogy vizsgaljak?

2018. jan. 22. 22:21
 16/17 A kérdező kommentje:
Valahogy én is úgy vagyok vele, hogy ezt a ne görcsölj rá témát olyanok mondják, akik kb 3 hónap alatt teherbe esnek. :-) sokat gondolok rá, igen.... de ha elmegyek bevásárolni nem tudok úgy elmenni a babakaja (vagy egyéb) hogy ne jusson eszembe. Egyszerűen csak kiábrándító. De inkább igazságtalan. Mármint az élet.
2018. jan. 22. 22:46
 17/17 Manka83 ***** válasza:

Borzaszto igazsagtalan...

Olyanok esnek siman teherbe, akik meg sem erdemlik, h anyak lehessenek...nehany hete lattam egy not az utcan, aki ikreket tolt maga elott, es kozben dohanyzott felettuk...

2018. jan. 22. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!