Elsore is normalis valaszt varok nem bunkozgatast csak az irjon aki normalist valaszt tud adni akinek nem tetszik lapozon!elore is koszonom!
Na szoval faj a cicim es alhasigorcsok is vannak neha eleg erosek hangulat ingadozasaim nem nagyon vannak derakam se faj eleg sokszor kell pisilnem feher folyas az van a testem az forro mondjuk mindig...elozo menstruaciom dec. 24.-en jott meg es 28.-an mult el tobb mint egy hete voltunk egyutt a parommal vedekezes nelkul (direkt!) valaszotokat elore is koszi ! :*
2018. jan. 17. 19:48
1/10 anonim válasza:
Ilyen korán még nem lehet tüneted. Én kb 6 hetes vagyok, de most jönnek csak elő a rosszullétek,hasszúrkálás..
2018. jan. 17. 19:56
2/10 A kérdező kommentje:
De nem lehet a beagyazodasnak a tunete?
2018. jan. 17. 19:57
3/10 anonim válasza:
A beágyazódásnak a legtöbb esetben semmi tünete nincs az égvilágon, nem hogy az általad felsorolt forró test meg egyebek...!
2018. jan. 17. 20:01
4/10 anonim válasza:
Beágyazódásnak cici fájás mint tünet? -.-
Ó, anyám!
2018. jan. 17. 20:03
5/10 anonim válasza:
Foglaljuk össze. A terhességed az alábbi tünetekre alapozod: fájó cici, alhasi görcsök, sok pisi, folyás és forró test.
A fájó cici még korai lenne, meg a sokszori pisilés is. A folyás nem csak terhesekre jellemző. A forró test meg hát no komment!
2018. jan. 17. 20:07
6/10 anonim válasza:
Nekem a peteérés után (biztosan akkor volt, UH-val követték) 4 nappal alhasi görcseim voltak, állandóan melegem volt. Szerintem kétesélyes a dolog, viszont ha jól számolom és kb 28 naposak a ciklusaid jókor voltatok együtt. A nemvárt előtt szerintem semmiképpen se tesztelj.
2018. jan. 17. 20:18
7/10 anonim válasza:
Google-be beírod,hogy "beágyazódás" aztán elolvasod,hogy gyakorlatilag 11 nappal peteérés után történhet meg,de inkább később.
Nem tudom,ezen mi a nehéz.
Ha baba is van,az égvilágon nem érezhetsz semmit,egyelőre.
Ha 30 naposak a ciklusaid,akkor 7-e körül lehetett peteérésed.
2018. jan. 17. 20:52
8/10 anonim válasza:
A cici fajas legkorábban a nem várt körül jelentkezhet, de inkább utána pár nappal. folyas semmire nem utal. Forró test, hat ez inkább láz lesz, nem?
2018. jan. 17. 22:28
9/10 anonim válasza:
Én a 8 dik hétig ha nem maradt volna ki a mensi azt sem tudtam volna hogy sikerült. Utána jöttek igazán a rosszullétek. Jelenleg még semmit sem erezhetsz normál esetben
2018. jan. 18. 00:57
10/10 anonim válasza:
Nekem 5 hetesen mar fajt a mellem, hanyinger, szedules, stb. A terhessegi tunetek meg tul koraiak lennenek nalad
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!