Létrejöhet terhesség ilyen módon?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel pettingeltünk, e hónapban többször is. Konkrétan nem elmékszem, hogy hogy volt, de behatolás egyszer sem volt, csak alsóneműn keresztül értem hozzá. Én élveztem is el, de ő alsóneműben volt mindig. Teherbe eshetett?2018. jan. 17. 15:00
1/9 anonim válasza:
Ha nem nyultál bele spermàs kézzel, biztos h nem terhes.
2/9 anonim válasza:
Ha nem értesz valamihez, inkább ne csináld... Márpedig te nem értesz hozzá.
1. Bugyin keresztül nem lehet teherbe esni.
2. Bugyin keresztül kielégülni se lehet, tehát neked a petting abból áll, hogy te elélvezel, a nő meg hoppon marad...
Magyarul egy önző, felvilágosulatlan kisgyerek vagy, aki felnőttet próbálna játszani, elég sikertelenül...
3/9 anonim válasza:
2# Felnőttek esetében is elég gyakori, hogy a pasi csak magára figyel, a nő meg hoppon marad.
Viszont milyen ciki ilyen xar szexből véletlenül teherbe esni...
4/9 anonim válasza:
Gyakorinak gyakori, de attól még nem normális.
Ha egy nőnek van némi önbecsülése, addig nem áll neki kielégíteni a pasit, vagy szexelni, amíg az ki nem elégítette őt.
5/9 A kérdező kommentje:
Kérlek, válaszoljatok a kérdésemre. Köszönöm. Azért nem elégítem ki, mert 16 éves és nem szeretné.
2018. jan. 17. 18:05
6/9 anonim válasza:
Szerintem arra is kaptál választ.
7/9 anonim válasza:
Nem szeretné? Akkor még éretlen ehhez a dologhoz lelkileg. Hagyd békén még!
8/9 anonim válasza:
Pettingeltetek, de nem emlékszel, hogy hogy volt?! Amúgy szerintem ideje lenne elolvasni, hogy hogyan lesz egy kisbaba 😀
9/9 A kérdező kommentje:
Igen, pontosan nem emlékszem, mert nem egyszer volt. Jól tudom, hogy hogy lesz a kisbaba.:) csak nem tudtam eldönteni, hogy így lehetséges-e.
2018. jan. 20. 18:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!