Nem csak én szeretek ugye terhességi teszteket "nézegetni" itt az oldalon?
Úgy szeretem az ilyen kérdéseket, ahol meg kell nézni a kérdező tesztjét.Olyan jó látni, kis papírdarab, és milyen nagy csodának a kezdete:-)))
Nekem már 1.5 éve volt ilyenem, pont a Jézuska hozta, és nagyon vártuk már:-)))Azóta is eltettem, megvan emlékbe.
Sok-sok ilyet kívánok a babákra vágyóknak!
9 hónapos fiú anyukája.
Én is szerettem, és szeretem is nézegetni. Én idén január harmadikán lettem csíkos :-)
És kívánom, hogy mindenkinek váljon valóra az álma!
Szia!
Szerintem is nagyon jó érzés pozi teszteket nézegetni, jó érzés tölt el mikor gratulálhatok az ujdonsült kismamának.Van, hogy én is előveszem a pozitiv tesztjeimet, olyan jó érzés...:)
33 hetes km.
Én is szeretem mert mindig eszembe jut amikor én is először teszteltem pozitívat, 2 másodperc után kijött a piros csík, erősebb mint a kontroll csík :)
Július végén érlezik a kisfiam :)
MIndenkinek miharabbi gyermekáldást aki szeretné, a kismamáknak meg könnyű szülést :)
Én is nagyon szeretem.
Csodálatos dolog, hogy két kis sejt nagy találkozásából egy új élet születik. Azoknak, akik tényleg nagyon vágynak az anyaságra mielőbbi babásodást, akikben pedig már megbújik az a kis huncut emberpalánta, azoknak gyönyörű és könnyű terhességet kívánok! Az én Picurkám már 5 hónapos. Felejthetetlen az érzés, az a rettentő boldogság amikor tudtomra adta, hogy megérkezik közénk.:-)
Én is eltettem öket, most 33 hetes vbagyoik, de emlékszem mikor megcsináltam., 3 évet vártunk már nem is reménykedtem , a laproszkopia elött 2 nappal lett pozi a tesztem, ugy megijdetem, egyböl rágyujtottam, most mi lesz, aztán meg attol ijedtem meg hogy cigizem el is dobtam, össze vissza kapkodtam, a szivem beindult 130-al ment és felhivtam a dokimat hogy lehet e nekem 2 csikos tesztem, erre nevetett és azt mondta hogy akkor most nyilván másodzsor is lemondom a mütétet:)) apának nem mondtamel, csak 3 nap mulva mert skkor mentem uh-ra. a 33. napon 2,4 mm-s volt a picikém:)
bocs de olyan jo volt leirni:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!