Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha aggusztusba voltam együtt...

Ha aggusztusba voltam együtt védekezés nélkül a párommal kiderülhet ennyi idő után h terhes vagyok? M hányingerem van mostanában de megvan a menzeszem minden hónapban.

Figyelt kérdés
2018. jan. 16. 16:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Mennj el a haziorvosodhoz az majd megmondja.

Hogy lehetnél terhes...

Istenem de alacsony az a kerités....

2018. jan. 17. 13:48
 12/18 anonim ***** válasza:
Hányingered lehet a sok idegeskedéstől is.
2018. jan. 17. 18:41
 13/18 anonim ***** válasza:
A szédülés lehet kevés alvástól, kevés evéstől is.
2018. jan. 17. 18:43
 14/18 anonim ***** válasza:

Stressztől, fronttól,mha rossz a szemed, de nem tudsz róla,mvagy csakmnem viselee a szemüveget

De: ha mar hipochondert játszunk..

Daganattól,

2018. jan. 17. 18:48
 15/18 anonim ***** válasza:
A élsz nemi életet az esély a terhessgre megvan. Nincs 100-os védekezés csak ha nem élsz nemi életet. Ergo ha nagyon kicsi az esélye de nem 0. Viszont én úgy gondolűm nem vagy terhes. Ideges vagy és ezért van hányingered vagy benyaltál valami virust. Ha augusztus óta rendben megjött akkor nem hinném megint csak, hogy terhes vagy. Tsztelj egyett, hogy megnyugodj és ott minden k fog derülni. Ha akkor össsze jött volna a baba már tudnáróla és látszana is a hasad. Igenvan egy olyan műsor, hogy nem tudtam, hogy terhes vagyok az egyik csatornán de szerintem nem eő a jellemző.
2018. jan. 17. 18:56
 16/18 A kérdező kommentje:
Pedig még is folyamatos hányingerem van. :(
2018. jan. 23. 17:10
 17/18 anonim ***** válasza:
Akkor ez mar valami pszihés probléma lesz...
2018. jan. 23. 17:19
 18/18 anonim ***** válasza:
Meg jött amúgy rendesen? Csináltál tesztet?
2018. jan. 23. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!