Nagy aggodalmam van, félek h elmehet a baba egy erősebb nyomástól, minden rendben van, zárt a méh meg minden oké de én mégis félek h erős nyomástól elmehet? Nyugtassatok meg kérlek (6hetes)
Igen,néhányan azt hiszik,hogy hülye mimdenki.
Én is sajnálom :(
Nem érzéketlenség.
Kérdező, sajnálom, hogy elment a baba, de biztosan nem a nyomástól.
Nem írtad le az előzményeket (sőt, azt írtad, minden rendben és minden oké!), de utána besértődsz, ha valaki azt feltételezi, hogy egy teljesen normális terhességről van szó.
Egy egészséges terhesség nem megy el nyomástól. Nálad pedig sajnos valami baj volt. Mindenképpen elment volna.
Tehát, ezt írtad: "minden rendben van, zárt a méh meg minden oké de én mégis félek"
Szerinted mi tudjuk, hogy te hányszor vetèltèl el előtte?? Mert ezt elfelejtetted leírni, hogy esetlegesen a vetèlèsek okot adhatnak az aggodalomra...
Sajnâlom, de biztosan nem egy semmisègtől ment el!
7-es vagyok. Kedves kérdező, nagyon sajnálom!!!
Tudtam, hogy nem vagy hülye. Én csak nem értem, hogy miért kell egyeseknek lenéző, hülyének néző kommenteket írni..:( Ez szomorú. Erre van az oldal, hogy amit nem mertél, itt megkérdezheted. Akkor? Azt kérdezel, amit akarsz, akinek nem tetszik, tovább lapoz. A bébit nagyon sajnálom. :(
Igen az volt az aggodalmam,mert mikor erősebbet nyomtam jobban véreztem,ezért kérdeztem.
Én is sajnálom de bízom benne lesz második,addig talpra állok és össze szedem magam
Utolsó!szívből kívánok nekem boldog babvárást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!