Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Normális? Mármint, nincs...

Normális? Mármint, nincs jelentőssége? 19/L

Figyelt kérdés

Pár napja fájdogál a mellem, de nagyon, és néha néha görcsölök, olyan furán érzem magam..vagy nem tudom. És 37.1 a hőm.

16 napja Pharmatex hüvelytablettával védekeztünk a párommal, aki 21 éves. Belém is élvezett, gondolom sokatok tudja, hogy működik ez a tabletta. Viszont most elbizonytalanodtam.. ez lehet terhesség? Vagy csak túldramatizálom?

2018. jan. 15. 20:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Kérlek, írd meg nekünk, hogy mi lett a vége! :)
2018. jan. 15. 22:34
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha késik tesztelj.Én nemmlenhék teljesen nyugodt az én terhességem hasonlóan indult mint amit leírtál.
2018. jan. 16. 09:03
 13/17 anonim ***** válasza:
0%

Csak a gyakoriról tudnék linkelni 10 kérdést, ahol valaki fogamzásgátló tabletta mellett lett terhes. És azt is felírja minden orvos.

Volt olyan év, amikor 3 barátnőm esett teherbe hüvelygyűrű mellett. Most mégis sokan mondják, hogy teljesen biztonságos.

A pharmatex oldalon azt írják, hogy a Pearl-indexe 0.7-7 között van. Az nem rossz.

2018. jan. 16. 09:05
 14/17 anonim ***** válasza:
63%
Évekig hasznaltuk...sosem lettem terhes mellette(Pharmatex)
2018. jan. 16. 09:39
 15/17 anonim ***** válasza:
77%
használhatod a pharmatexet, de biztonságosabb, ha valami kiegészítő védekezést is használtok. Mi pl.: megszaxítás plussz pharmatex kombit használtuk, működött.
2018. jan. 17. 10:06
 16/17 anonim ***** válasza:
57%

én is pharmatex + megszakítással védekezek, így hatásos.

Viszont nem engedném a barátomnak, hogy belém menjen, akkora biztonságot azért nem jó. Én csak egy kiegészítő, plusz védekezésként tekintek rá.

2018. jan. 21. 10:58
 17/17 anonim válasza:
100%

Végül mi lett ?

Kiderült miért jelentkeztek a rosszullétet ?

2018. jan. 30. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!