Viszketés terhesség elején?
Figyelt kérdés
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni. Régóta babát szeretnénk sajnos eddig még nem sikerült. A ciklusom kiszámíthatatlan a 30naptól akár 80ig is elhúzódik. Jelenleg 63.nap körűl tartok csináltam tesztet de sajnos negatív. Az ok amiért csináltam az az, hogy anyukám azt mondogatja, hogy egy ideje fura vagyok neki és szerinte terhes vagyok. Ez az egyik ok amiért tesztet csináltam, a másik pedig, hogy pár hete hirtelen előjövő viszketés tör rám. Először a nyerem, már a mellkasom is szokott, a mellem alatt és az oldalam. Terhességi tünet lehet a viszketés? Allergiás nem vagyok, mmosószert és öblítőt sem váltottam. Dokihoz csak 1,5hét múlva van időpontot de gondoltam hátha volt valakinek ilyenben része. Köszönöm :)2018. jan. 14. 22:15
2/7 anonim válasza:
Nem értem a kérdést , hogy lehetne a terhességi tünet a viszketés ha nem is vagy terhes?
A terhesség jele a pozitív terhességi teszt, egyébként igen lehet viszketés a terhességben , de nem az elején hanem a közepe vége fele ha nagyon erős akkor az súlyos májfunkciózavar jelezhet. De mondom ehhez először terhesnek kell lenni.
3/7 anonim válasza:
Nem...
Akkor van viszketés (normális), mikor már eléggé megnőtt a has, mell, és a mell alatt dörzsölődik + a has, ahogy feszül a bőr, az is szokott viszketni. Az elején nincs semmi ilyen.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2018. jan. 14. 23:18
5/7 anonim válasza:
Viszketés látható bőrszárasság vagy egyebek nélkül, össze-vissza az egész testen, amitől aludni is nehezen tudsz, tényleg lehet (nem csak terhességi) májprobléma jele is, még sárgaság előtt jelentkezik. Ha nem múlik, érdemes elmenni vérvételre a háziorvoshoz.
6/7 anonim válasza:
Én nem a viszketés, hanem a ciklus miatt fordulnék azonnal orvoshoz. Ilyen redszertelen ciklusnàl még peteérésed sincs valószínűleg. Ha tényleg babàt akarsz nem mehet így.
7/7 anonim válasza:
Én viszkettem. Bár akkor már egy ideje tudtam, hogy terhes vagyok. Ahol összeért a bőröm pl. Guggolásnál a combom a vádlimmal bevörösödött a bőröm, szinte égett. Szintén a terhesség alatt rózsás kiütésem is volt, a bőrgyógyász megnyugtatott, hogy nem lesz baja a babának. A bőröm annyira kiszáradt,hogy még az arcomat is körömvirágkrémmel kentem. A babám teljesen egészséges, csak engem vett elő mindenféle nyavalya, ha már rosszulléteim nem voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!