S. O. S. Mitől lettek "aftaszerű" vágások a hüvely bemenetem és a gát között?
Voltam tegnap orvosnál. Nem vett tőlem most kenetet, de azt mondta hüvelygombám van. Én is erre gyanakodtam, mivel már többször visszajött, de eddig ez a legkellemetlenebb. 2 doboz Canesten kombit kell használnom. Eddig egy kúpot használtam el, illetve naponta többször kenegetem a krémmel. Eegyelőre sajnos még nem nagyon segített. :(
Nagyon viszket és csíp, alig bírok aludni tőle, meg tudnék bolondulni!
Ma reggel meg néztem a tükörben és láttam, hogy a gátam és a hüvelybemenetem között oldalt pár cm-es vágások vannak. Párom szerint olyanok mint az afta.
Privatban küldök képet róla, ha az segít valakinek.
Szerintetek ez a gombának a tünete lehet, vagy valami egészen más? Amíg nem megyek újra orvoshoz, kezeljem valamivel a krémen kívűl? Mennyi idő alatt fognak begyógyulni?
Előre is nagyon köszönöm a válaszokat!
7 hetes kismama.
Jézusom! :O Ez azért elég durva! Használtam már canestent akkor csak egy tablettát és krémet és akkor semmi baj nem volt.
Még négy kúp van. Akkor ezt hagyjam abba teljesen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!