Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért viszket, és fáj a...

Miért viszket, és fáj a hüvely bemenetem?

Figyelt kérdés

A héten voltam a helyi laborban vizelet mintát adni,és lehetséges hogy onnan elkaphattam valami fertőzést?Hiába nem ültem rá a WC ülőkére?

Légyszíves írjatok!!

2009. szept. 5. 12:49
 1/4 anonim válasza:

Szia! Valószínűleg valami gombát kaphattál el,javaslom minél előbb menj el nődokihoz és kezdd el kezelni,hogy ne terjedjen el jobban és addig vegyél canestent és kenegesd!

A doki gyógyszert és kenőcsöt esetleg kúpot fog felírni..

Mielőbbi gyógyulást!

2009. szept. 5. 13:06
 2/4 anonim ***** válasza:

Simán. A kezeddel is összeszedhetsz valamit, ami odakerülhet. Valószínűleg gomba lesz. Vegyél canesten kombit, olvasd el a betegtájékoztatót. Ha azokat a tüneteket észleled, akkor nem kell vele orvoshoz menned.

Ha fölöslegesnek tartod előre megvenni a tabit, akkor neten meglehet találni valamennyi gyógyszernek a betegtájékoztatóját :)

2009. szept. 5. 13:08
 3/4 anonim válasza:
Bocsi h ide leírom.De nekem ugyan ez van,és én sem tudom h mitől lehet.Annyi h én már használtam rá canestent de nem használt semmit sem.Mit próbáljak még ki?:(
2009. szept. 5. 14:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Van akiknek a canesten nem használ semmit vagy csak akkor ha kétszer alkalmazzák egymás után. Meg kell próbálni egy másikkal, ha az se válik be, akkor pedig dokihoz kell menni.
2009. szept. 5. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!