Szerintetek?

Figyelt kérdés
[link]

2018. jan. 14. 18:06
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
2018. jan. 21. 12:08
 22/35 anonim ***** válasza:

Gratulálok!!

:)

2018. jan. 21. 13:32
 23/35 A kérdező kommentje:
Köszönön szépen <3 Pénteken megyek dokihoz nagyon kiváncsi vagyok mennyi idös lehetek. November tizennegyedikén volt meg utoljára de csak januárba lett pozi a teszt... szépen meg is erősödött :)
2018. jan. 24. 06:17
 24/35 A kérdező kommentje:
Tegnap reggel elkezdtem vérezgetni... voltam is dokinál aki megvizsgált és azt mondta meg van nagyobbodva a méhem. Elküldött uh ra de ott nem láttak semmit... ma már barnázok és görcsöl a hasam is... szerintetek elment a babom? Tegnap ultrahang után csináltam tesztet ami még pozitív volt. Segítsetek volt már valaki így?
2018. jan. 25. 11:55
 25/35 anonim ***** válasza:
Én márciusban ugyanigy voltam, sajnos par nap mulva eros vérzéssel elment. Mostanival ismet volt verezgetes, orvostol kaptan utrogestan kupot, attol 3nap utan abbamaradt. Azota uh-n mar lattak elo embriot, de majd jovo szerdan megyek ujra, hogy mi a helyzet.
2018. jan. 25. 14:34
 26/35 A kérdező kommentje:
Nem rég megjött rendesen... Szoritok, hogy veletek minden rendben legyen
2018. jan. 25. 15:31
 27/35 anonim ***** válasza:
Sajnalom 😞 Engem azzal probaltak vigasztalni, hogy gyakori dehat.. legkozelebb viszont lehet neked is kellene progipotlas, artani nem art.
2018. jan. 25. 15:53
 28/35 A kérdező kommentje:
Egyébként nem görcsöltem... elsönap elég volt egy tisztasági egésznapra, tegnap délután azért már volt valamennyi de az se olyan sok... tegnap este meg ma reggel megint elég a tisztasági. Normális hogy csak ilyen keveset vérzek és elvileg vetélek? Ma reggel hánytam is... rosszul voltam ugyan ugy mint menszesz elött...
2018. jan. 26. 07:44
 29/35 anonim ***** válasza:
Hat nekem ez a barnazas es verezgetes 2napig tartott, majd 10nap omles... ha nincs omles akkor sztem nincs meg veszve semmi:)
2018. jan. 26. 13:31
 30/35 A kérdező kommentje:
Most csináltam öt perce tesztet ( nem rég ért haza a párom ) a második csík majdnem olyan erös mint az első... a múlthét szombati gabriel erősebb volt ugyan de delután csináltam nem éjszaka.. ez meg másfajta teszt discolor a neve.. szerintetek van még remény?
2018. jan. 26. 23:25
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!