Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ezek alapjan...

Szerintetek ezek alapjan terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Na szoval kezdem az elején.

Pár hónapja voltam a barátommal együtt azonban csak pettingeltünk. Viszont a barátom óvszer nélkül mozgott rajtam, de nem hatolt belém csak a hüvelybemenethez tette. Mondtam neki, hogy hagyja abba de mint aki meg se hallotta. Mondtam már neki többször, hogy óvszer nélkül ne. Es ez volt vagy 5-6 percig. Azóta már megjött kétszer a mensim. De ez pont a peteérésem előtt volt. A munkahelyem miatt mem lenne jó ha összejönne egy gyerkőc. Ami furcsa, hogy kicsit megváltozott a menstruációm es most többször van barnás folyásom is. Ezt eddig nem vettem komolyan. Azonban egyik ismerösömmel hasonló dolog történt es kiderült hogy méhen kívüli terhessége volt. Nekem is szúrt a hátam, a hasam és nem éreztem magam jól. Ez azonban lehet a stresszes munkahely miatt van. Csinaltam egy tesztet a második mensi után és az negatív lett. A barátommal távkapcsolatban élünk, ritkán találkozunk. Ő feszt nyugtat, hogy higyjem már el nincs semmi, de sajnos én még most is ideges vagyok. Tudom, hogy elméleti alapon nem sok esély van rá. 22 éves vagyok és még szűz. Elfogadom a kritikákat is, higyjétek el tanultam biológiát meg ilyeneket, de van pár kivételes eset. Olyat is hallottam, hogy a terhességet se tudták kimutatni tesztel, meg nem tudott róla, hogy terhes.

2018. jan. 13. 11:32
 1/6 anonim ***** válasza:
86%

Nem Mária véletlenül a neved?

Akkor lehetnél te II. Szűz Mária.

Vicc hogy egy felnőtt 22 éves nő itt tart agyilag. Nőjj fel kérlek, addig tényleg ne szexelj.

2018. jan. 13. 11:41
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodj meg, biztosan nem vagy terhes. De ha a menstruációdnak meg a tesztnek nem hiszel, menj el orvoshoz.

Egyébként biztos, hogy jó egy olyan kapcsolatban lenni, ahol olyat 'erőltetnek' rád az ágyban, amit nem szeretnél?

2018. jan. 13. 11:41
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha annyira tartasz tőle, akkor csinálj egy újabb tesztet. De a terhesség valószínűsége így szinte nulla. A barátod viszont agresszív, nem veszi figyelembe a kívánságodat (ha valami olyasmit csinál, amit te nem akarsz, az gyakorlatilag szexuális erőszak), úgyhogy én a helyedben dobnám.
2018. jan. 13. 11:47
 4/6 anonim ***** válasza:
63%

A pasid konkrétan erőszakoskodott veled ezek szerint.

Nem leszel terhes nyugi, de ezt a s.gg.fejet kidobnám!!

2018. jan. 13. 13:23
 5/6 anonim ***** válasza:
68%
5-6 percig akaratod ellenére, mi? Akkor talán fel kéne jelentened, ha meg nem volt az olyan nagy ellenállás részedről, akkor ne ámíts senkit azzal, hogy "én nem is akartam". Vállald a felelősséget, bár a nyakamat tenném rá, hogy nem vagy terhes. Ha nem hiszel a tesztnek, menj el nőgyógyászhoz, az a biztos.
2018. jan. 13. 13:34
 6/6 anonim ***** válasza:
49%
A kedves baratodnak reg van mas, tuti.
2018. jan. 13. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!