Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nektek hogy reagált a főnökötö...

Nektek hogy reagált a főnökötök amikor bejelentettétek hogy babát vártok?

Figyelt kérdés
2018. jan. 9. 16:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Rá akart beszélni, hogy közös megegyezéssel lépjek ki, több mint 10 évig dolgoztam neki.
2018. jan. 9. 16:09
 2/13 A kérdező kommentje:
De nem mentél bele ugye?
2018. jan. 9. 16:10
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Pultosként dolgoztam.

Örült neki nagyon.

2018. jan. 9. 16:12
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem gratulált és megkérte, hogy ha lesz tervem, hogy meddig szeretnek dolgozni szóljak, hogy legyen lehetősége hekyettesrol gondoskodni.
2018. jan. 9. 16:13
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Gratulált és utána elbeszélgettünk. Akkor mesélt a családjáról, a gyerekeiről. (3 van) Ott megértettem, hogy mennyire család párti. Biztosított róla, hogy nyugodtan menjek mert lesz helyem ha újra vissza szeretnék menni. Ritka rendes főnök az biztos. És minden kismamával ilyen nem csak velem volt.
2018. jan. 9. 16:24
 6/13 anonim ***** válasza:
83%

1. vagyok

Nem, nem mentem bele, a legszebb, hogy mindig mesélte, hogy vele, hogy kicsesztek, mikor anno gyereke lett, hát gondolom rajtam akarta megbosszulni. Mivel nélkülem már nem tudta folytatni a vállalkozást, végig hallgattam, hogy hát ő rólam el nem tudja képzelni, hogy anya leszek és miért nem volt elég, hogy 2 kutyám van.

2018. jan. 9. 16:27
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Első munkahelyen abszolút meglepetés volt mindenkinek, de nagyon örült a főnököm, pedig tartottam tőle.

Második alkalommal nem volt meglepetés, mert meddőségi centrumba jártunk és arról is tudott a főnököm. Nagyon örült a sikerünknek

2018. jan. 9. 16:42
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Örült és gratulált. Később kigondolta hogy mi lesz a feladataimmal.

Irodaban dolgozok.

2018. jan. 9. 18:37
 9/13 Tubarózsa ***** válasza:
100%

2perc hatás szünet, majd gratulált. :) mondta szóljak azonnal, ha nem bírom a munkát, vagy nem vagyok jól, nem bírom a lépcsőzest stb. (buszsofőr voltam, iroda az emeleten). Vár vissza mielőbb ő is meg a kollégák is. :)

Üdv 27N

2018. jan. 9. 18:53
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Gratulált, és kérdezte, hogy meddig fogok dolgozni, mondtam, hogy a tanévet szerintem végig tudom vinni (pedagógus vagyok). Nem különösebben személyeskedő típus a főnököm (sőt, nagyon nem), szóval ennyi volt nála, mondta, hogy majd kiszámoljuk, pontosan mennyi a szabadságom, meddig dolgozzak. Az egyértelmű volt, hogy gyerek után visszamegyek, erről nem beszéltünk külön.
2018. jan. 9. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!