Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vajon most összejött a baba?...

Vajon most összejött a baba? Fél éve próbálkozunk.

Figyelt kérdés

2 hónapja beállt 28 napra a ciklusom előtte 26-30 napra jött meg.Ittam cickafark teát és ezáltal lett így. Párommal 13.napba voltam együtt, ugye 14.én volt peteérésem, ha minden igaz. Rá 8 napra rózsaszínes barnás vérzésem volt fél napig.Azóta szurkál a bal petefészkembe meg a méhembe. Zsibbad a bal combom meg a bokám folyamatosan pedig nem szokott.Ma már úgy görcsöltem mint akinek megjött pedig még van hátra 4 nap.

Száraz vagyok a bugyimon semmi.De ha felnyulok akkor vizes a folyásom odabent. Mellem nem feszül. Hányingerem van vagy 4-5 napja olyan furcsa a közérzetem.

Van arra esély hogy most végre összejött?

2018. jan. 6. 21:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom mi van a mai nőkkel. Pedig én is az vagyok. Tüsszentenek egyet, és ebből azt hiszik terhesek....

A zsibbadásból meg nevetséges gyerekre következtetni. Ha így haladsz, begolyózol mire terhes leszel.

2018. jan. 7. 08:13
 12/14 anonim ***** válasza:
80%

"Na jó akkor most kicsit gondold át: azt írtad zsibbad a lábad pedig soha nem szokott.

Aztán meg azt hogy zsibbad amikor megjön.

Most mi van?!"

Szerintem ő se tudja mi van. Nyúlj fel, és tájékoztass, hátha most már rájövünk.

2018. jan. 7. 08:16
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

11, sajnos ez a netes eszmecsere világa. Kedvencem az ilyen típusú kérdések: "Hasszurkám van, volt valakinek? Baba lett?"

Mennyire kell ehhez ostobának lenni? Én is fiatal anyuka vagyok de eszembe nem jutott hogy ha Böllérné Zsuga Erzsinek a hasszurka terhességet jelzett akkor jujjj de jóó terhes vagyok. Mert van eszem.

Meg a sok olyan csaj, aki nem tud különbséget tenni 1 csík és 2 csík között, hanem fel kell a képet tölteniük ide a pisis tesztről hogy a netezők számolják meg a csíkokat! Aztan ha azt írjak hogy 1 csík, akkor jön a mantra: "élőben látom a másodikat!"

WTF?!

2018. jan. 7. 08:24
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, jaj...

Majd mindjárt jön egy az "ostoba kèrdezők vèdőszentjei" közül ès jól kioszt benneteket!

Hogy hogy kèpzelitek? Majd megtudnátok mikor ti is x hónapja próbálkoztok ès semmi! Stb. Stb.

Akkor innen üzennèm, hogy de tudjuk milyen hónapokig próbálkozni!

De nem kell az agyunknak is visszafejlődnie eközben!

Már akinek van agya, ami vissza tud fejlődni! Akinek nincs ott nyilván tárgytalan a dolog!

2018. jan. 7. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!