Vajon most összejött a baba? Fél éve próbálkozunk.
2 hónapja beállt 28 napra a ciklusom előtte 26-30 napra jött meg.Ittam cickafark teát és ezáltal lett így. Párommal 13.napba voltam együtt, ugye 14.én volt peteérésem, ha minden igaz. Rá 8 napra rózsaszínes barnás vérzésem volt fél napig.Azóta szurkál a bal petefészkembe meg a méhembe. Zsibbad a bal combom meg a bokám folyamatosan pedig nem szokott.Ma már úgy görcsöltem mint akinek megjött pedig még van hátra 4 nap.
Száraz vagyok a bugyimon semmi.De ha felnyulok akkor vizes a folyásom odabent. Mellem nem feszül. Hányingerem van vagy 4-5 napja olyan furcsa a közérzetem.
Van arra esély hogy most végre összejött?
Nem nyúltam FEL!
Hanem bentebb tettem az ujjam kb 1centire.
Mit mosolyogsz ???Mikor megjön képzeld el zsibbad a lábam és nem egy embernél van ilyen tünet. ....
Na jó akkor most kicsit gondold át: azt írtad zsibbad a lábad pedig soha nem szokott.
Aztán meg azt hogy zsibbad amikor megjön.
Most mi van?!
Olyan felesleges itt tippelgetni.Sosem értettem,hogy ennek mi a lényege.
4-5 nap múlva tesztelj,aztán kiderül,hogy terhes vagy-e.
Jèzusom!
Mi is fèl ève próbálkozunk, de nem tudnám mèg napra pontosan sem leírni, hogy mikor milyen folyás, görcs, zsibbadás stb.bajom volt.
Most erre mit írjunk ?
Aki szexel, az lehet terhes.
Amiket leírtál tünetek azok gyomorrontásra is utalhatnak, az hogy felnyúlkálsz magadnak, na az meg nonszensz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!