Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Jól emelkedik ovuláció után a...

Jól emelkedik ovuláció után a hőm?

Figyelt kérdés

Van itt valaki akinek ovu után csak felfelé ment a hőmérséklete? Nekem még nem volt ilyen, de túl sok normális ciklusom sem. Most a 9. dpo-n vagyok és lépcsőzetesen emelkedik. Nem esett le egyszer sem, mégcsak egy tizedet sem (eddig kb. 4 görbémben volt peteérés, de mindig visszaesett, aztán felment). Nem találtam ilyent itt sem, a babát tervezők otthonán sem. Van aki "tipikus" terhesgörbéről szokott beszélni, kicsit izgulok, hogy ez pont tipikusan nem az, vagy pl. pont egy progeszteron problémára utal, hogy nem egyből emelkedett sokat, bár múlt hónapban rendben volt a vérvétel. Tudom, hogy 9. dpo-n ez nem jelent semmit, de látott már valaki ilyent?

[link]

2010. jún. 4. 14:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom, de így van, új hónap új remény..épp most jöttem uh-ról..22mmes tüszőt látott a doki, azt mondta ma vagy holnap már dolgozhatunk az ügyön újra..:) pedig még csak a 11.napom..mindegy..majd lesz belőle talán valami..neked viszont kívánom a legjobbakat..jó tornázást:)
2010. jún. 8. 16:44
 12/18 A kérdező kommentje:

Jó akciózást!:)

Van egy kérdésem. Nem tudod meddig/hány nap "normális" ez a barnázás vagy mi. Nem tudom milyen az pontosan, mert nekem sosem volt. Múlt hónapban egy napig talán, de abból nagyon gyorsan piros vér lett, meg addig mindig, nekem mindig úgy jött meg, hogy egyből közepes erősségű piros vér jött. Ez meg már a 3. nap, ha a legelső kis rózsaszín valamit is beleveszem, akkor a 4. nap. Nem jött meg még, és most sem folyásom van, hanem valami barna maszat. 14 dpo, megint a hormonprobléma miatt aggódom. Még a progeszteron sem kezdett ürülni, mert nem esett nagyot a hőm, mondjuk múlt hónapban is a piros vér napján esett le több tizedet. Most ilyen: [link]

2010. jún. 9. 10:25
 13/18 anonim ***** válasza:
Köszi:)Nos a barnázásról (ami nekem inkább rózsaszínes) annyit, hogy amióta én az elsőt megszültem mindig úgy jön meg nekem, hogy előtte három négy napig maszatol..ami annyi, hogy bugyin és betéten nincs semmi, csak ha megtörlöm a papírral..nos azt hittem valami hormon gondom lehet, sárgatest elégtelenség vagy akármi..de nincs semmi hormon bajom..a dokim pedig azt mondta előtte és utána három nap normális..de lehet te babás vagy, és ez ilyen beágyazódásos maszatolás, ahogy néztem a görbéd, lehet egy tesztet már ellőhetnél.
2010. jún. 9. 19:00
 14/18 anonim ***** válasza:
még az jutott eszembe, hogy ha holnapra picit emelkedik a hőd akkor tényleg lehet baba és a beágyazódás..az ugye eltart pár napig..és olyankor picit esik a hő is, utána újra felmegy..jajj nagyon drukkolok.
2010. jún. 9. 19:02
 15/18 A kérdező kommentje:
Nagyon rendes vagy, köszi:) Remélem, hogy nem lesz baj, nekem ez most totál új dolog. Hát 13 dpo-n csináltam egy Qpido-t (az jó érzékeny teszt), az negatív lett, azért gondoltam, hogy ez most már nagyon mensi lesz, csak nem jött eddig a piros vér. Jó hát akkor már végleg nem tudom, akkor megint várok, hogy mi lesz holnap, leesik a hőm, vagy lesz-e piros vér....kicsit izgulok, de nagyon köszi, hogy válaszoltál, segítettél.:)
2010. jún. 9. 19:29
 16/18 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen..szerintem ha nem esik le a hő holnap már csinálhatsz tesztet..mert ez a három nap amikor alacsonyabb volt a hőd, pont jó egy beágyazódásos hőnek..tehát ha felmegy akkor juhé:) ne gondolj most arra, hogy meg fog jönni..nem fog és kész:)
2010. jún. 9. 20:08
 17/18 A kérdező kommentje:
Ugyan nem lett baba, de mégis megkönnyebbültem, megjött rendesen, köszönöm mégegyszer, neked pedig sok sikert kívánok!:)
2010. jún. 10. 07:11
 18/18 anonim ***** válasza:
Sajnálom:( majd legközelebb!!! Nagyon sok sikert kívánok. Szia
2010. jún. 10. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!