Jól emelkedik ovuláció után a hőm?
Van itt valaki akinek ovu után csak felfelé ment a hőmérséklete? Nekem még nem volt ilyen, de túl sok normális ciklusom sem. Most a 9. dpo-n vagyok és lépcsőzetesen emelkedik. Nem esett le egyszer sem, mégcsak egy tizedet sem (eddig kb. 4 görbémben volt peteérés, de mindig visszaesett, aztán felment). Nem találtam ilyent itt sem, a babát tervezők otthonán sem. Van aki "tipikus" terhesgörbéről szokott beszélni, kicsit izgulok, hogy ez pont tipikusan nem az, vagy pl. pont egy progeszteron problémára utal, hogy nem egyből emelkedett sokat, bár múlt hónapban rendben volt a vérvétel. Tudom, hogy 9. dpo-n ez nem jelent semmit, de látott már valaki ilyent?
Én láttam már ilyet és terhesgörbe volt ! :)
Ott az illetőnek 35.9-en volt a pé-se és lépcsőzetesen ment felfelé apránként és elérte a 37et.
Ez nagyon szép görbe ! Remélem összejött! :)
Ezt írtam egy másik kérdésnél tegnap:
"Utolsó előtti vagyok. Hát nálam most van egy kis para. Számításaim és a hőm szerint ma a 11. dpo-n lehetek, és elvileg 8-án nem kéne megjönnie, de nemrég volt egy pirosas, rózsaszínes "valami", de csak a WC papíron vettem észre. Úgyhogy vérfoltnak nem mondanám, de bejelöltem a ciklus.hu-n. Ma délután kb. mintha vékony késsel szurkálták volna a méhemet.
Ha megjön, akkor azért leszek ideges, mert még csak a 11. dpo-n vagyok, és így félek, hogy rövid lesz a luteálisom. Ez beágyazódásnak meg gondolom túl késő....úgyhogy én végül nem sok jót tudok mondani."
És ez van ma: [link]
Igaz, hamarabb mértem, ötkor felébredtem, és nem tudtam visszaaludni, azért ülök most gép előtt, de ettől még alacsonyabb....:(
Nagyon köszi, hogy érdeklődsz:)
Helló lányok. Ez van: [link]
Minden valószínűség szerint mensi lesz. Ma reggel is volt barna folt, még mindig nem vér, de csináltam egy 10-es tesztet, negatív lett (13. dpo), úgyhogy szerintem most nem szeretne jönni a babánk:(
Valahol persze örülök, hogy végre van ciklusom, ez a második, ami megjön 30-31 napra a 80 napos ciklusaim után (az Avivának köszönhetően), de ez a görbe most olyan szép volt, hogy most tényleg bizakodtam.
Szóval új hónap következik....
Nagyon köszi a biztatást, hogy velem voltatok, remélem a következő hónapban is találkozunk és drukkolunk egymásnak:)
Most megyek és én írok biztatást az Aviva tornásoknak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!