Menstruáció után pozitív teszt? Vagy át ver a clearblue teszt?
Figyelt kérdés
Már beszéltem orvossal holnap megyek hozzá. Árra lennék kíváncsi hogy ennyire nem verhet át a teszt ugye ? Ilyen lett rögtön
2018. jan. 6. 17:41
21/160 anonim válasza:
Hát ez nagyon durva! Mindenképp menj vissza a dokihoz sürgősen! Nehogy méhen kívüli legyen!
Meg menj el egy hcg vérvételre is feltétlen!
22/160 A kérdező kommentje:
De azt nem kellett volna már látnia vasárnap ha méhenkívüli ? jól megvizsgált
2018. jan. 8. 17:55
23/160 anonim válasza:
Van akinek nagyon nehezen veszik észre! Van még teszted??
Holnap azért mindenképp menj orvoshoz! Ez erős pozitív, ami nem véletlen! Valami biztos van! Drukkolok, hogy baba legyen, jó helyen!
24/160 anonim válasza:
Nem látja még,ezt csak vérvételből tudják megállapítani,ameddig nem elég idős ahhoz hogy észrevehető legyen.Nálam is ez volt,és nálam sem volt alapos a doki,akkor vették észre amikor 7hetes voltam már és elrepedt a petevezetékem.Menj vissza dokihoz!
25/160 A kérdező kommentje:
Pénteken megyek hozzá már beszéltem vele. Holnap megyek vérvételre meg reggel tesztelek van még egy ilyen kórházi tesztem .
2018. jan. 8. 19:09
26/160 anonim válasza:
Majd reggel muti a teszted, ha van időd rá!
27/160 A kérdező kommentje:
Ilyen a reggeli teszt. De nemsokára indulok vérvételre és akkor minden kiderül
2018. jan. 9. 06:41
28/160 anonim válasza:
Hát ez is szép pozitív! Nem is értem a dokinál ez hogy lehetett negatív? Ugyan ezt csináltad? Te is láttad? Mikor jött meg, mennyire és meddog tartott? Az is lehet esetleg, hogy mensi előtt fogant, azért nem láttak még semmit?!
29/160 A kérdező kommentje:
azt nem láttam amit csinált de az is ugyan ilyen volt mert abból adott nekem kettőt. Január 1 .én jött meg. 3 napig nagyon meg volt utána csak kevés 3 napig de ma reggel is volt egy kevés halvány maszatolásom szerintem az idegtől. clostyt szedtem a 3.dik naptól.
2018. jan. 9. 07:08
30/160 anonim válasza:
Jajj nagyon drukkolok, hogy ne méhen kívüli legyen és minden rendben legyen!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!