Léteznek olyan nők, akik vállalnának közös gyereket meleg férfival?
Az egyik rokonom a huszas évei elején van, leszbikus. Neki nagyon más lehetősége az örökbefogadás mellett nincs, minthogy spermadonort keressen majd. Még nem aktuális a kora miatt, de tudja, hogy szeretne gyereket.
Ha úgy dönt, hogy vér szerintit, akkor lehet, hogy a megoldás a következő lesz: Egy barátot (szexuális orientáltsága lényegtelen) megkérnek, hogy adjon egy pohárba mintát, aztán fecskendővel megoldják a bejuttatást. Ezt párszor ismételni kell, hiszen normál úton se azonnal esik teherbe egy nő, de a jelenlegi jogszabályok mellett nem igazán lesz más lehetősége anyává válni.
Drukkolok majd neki, mert a mi gyerekünkkel nagyon tündérien viselkedik, már most látom, hogy jó anya lenne.
Szegyenlem en magam, ha majd kell valamiert. De ezt majd en eldontom, ne te :) leirtam a velemenyemet, nem kertem repostot ra. Valaszoltam a kerdesre. Szerintem nonszensz ez a dolog. Kerdes? Valaki? Nincs. Oke
Koszonjuk a kioktatast csak senkit nem erdekel, nem ezert irt ide senki. Ellenben a kerdesre valaszoltam. Csokoltatnam a kotekedoket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!