Léteznek olyan nők, akik vállalnának közös gyereket meleg férfival?
Ez már a végső kétségbeesés, meleggel gyerek mert azt gondolja hogy neki sosem lesz már rendes kapcsolata.
A meleg férfitól is furcsa de az ő álláspontja "érthetőbb", hisz neki más út saját gyerekre nem igazán van.
De tény hogy eleve patchwork családba szülni egy gyereket fura.
6os, de jó hogy így ismersz. Nos, leírom, akkor, bár nem hiszem hogy bármi közöd lenne hozzá.
Van egy egészségügyi problémám, amivel, az orvos szerint, jobb lett volna 30 éves korom alatt gyereket vállalni, már ha akarnék egyáltalán, mivel az erre a betegségre szedett gyógyszer egyre jobban tönkrevágja a májamat, és egyéb belső szerveimet, ami által kockázatos a gyerekszülés. A doki mondta hogy a 32-33 az utolsó időpont, mikor még 70%nál nagyobb az esély arra hogy én és a gyerek is mindketten életben maradunk. Ugyan ebből az okból nálam nem játszhat hogy csak úgy teherbe esek, mert a gyógyszer 90%-ban vetélést, és mentális retardációt okoz a magzatnál, tehát előtte át kell állnom egy másfajta gyógyszerre, amit nem adnak csak úgy.
De köszönöm, hogy te már ennyiből eldöntötted, hogy én gyerekes felfogású vagyok.
7es!
Miért ne lenne férfi minta előtte? Azért mert nem élnek együtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!