Punto28 kérdése:
Vajon terhes lesz a párom?
Figyelt kérdés
Multhet csütörtökön megbetegedett a párom szombaton(vagyis a 3.napon)elkezdte szedni a fogamzásgátlót.Hétfőn elmúlt neki,este bevette a 3.tablettát s ezután szeretkezés közben elmentem benne!Utána rögtön kimosta a hüvelyét jó meleg vízzel (bár olvastam ez mit sem ér!)....Menzi alatt kezdte el a tablettát szedni plusz menzi után egy nappal volt az aktus.Mennyi az esélye hogy teherbe esik?Érett válaszokat Légyszi!2018. jan. 5. 21:14
11/13 anonim válasza:
Esély van rá, hogy terhes lesz.
Nagy butaságot csináltatok! Egy pár napig még a gatyában tarthattad volna a micsodádat... Olvassátok el a betegtájékoztatót, nem dísznek van benne.
12/13 anonim válasza:
Nekem olyan a gyógyszerem ami már a 1.bogyo után véd. Hiába írogatnak itt a vészmadárkodók hülyeségeket! Nézd meg a papíron mi van írva.
13/13 anonim válasza:
#12 igen, az enyém is ezt írja. de ez csak akkor érvényes, ha az első napon kezdi el....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!