Baba vagy az időjárás?
Nekem az első elmaradás-körüli napokban voltak ilyen jelek a terhességem kezdetén, ugyanakkor amikor nem voltam terhes akkor is előfordult.
Ezeket a tüneteket hormonok okozhatják, azokat pedig felpiszkálhatta mind baba, mind időjárás, szóval ha babára gyanakszol csinálj tesztet.
Nagyon szépen köszönöm a válaszod. Gondoltam a tesztre, de arra is, hogy talán ez a hülye időjárás zavart meg ennyire. Azért nem vagyok biztos a babában, mert rendesen megjött a menzim miután együtt voltunk. (az első barnás napon voltunk együtt) meg ami furi még, hogy semmi étvágyam. Ha megkívánok valamit, amint ott van előttem elmegy tőle a kedvem. Viszont képzeld, most voltam a párommal enni és meg is jegyezte, hogy még nem látott ennyire falni. Pedig nem voltam éhes. Ugye hülye vagyok?
Most volt pé-m,(folyásomból ítélve) együtt is voltunk, de annak 2 napja, így eléggé vicces lenne, ha attól lenne.TUdom, hogy hülye kérdés, de ha valaki teherbe esik ,akkor utána nincs pé. Nem? Meg normális vérzés sincs, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!