Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valaki meg mondaná hogy, hány...

Valaki meg mondaná hogy, hány éves kórtól csinálhatnak meddőségi vizsgálatokat?

Figyelt kérdés
2018. jan. 4. 18:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem korfüggő a dolog.

Ha 1 éve próbálkoztok eredménytelenül, a férfit kivizsgálták, és mindent rendben találtak nála, tehát nemzőképes, akkor kezdik csak el vizsgálni a nőt, mi lehet az oka, hogy nem esik teherbe.

2018. jan. 4. 18:12
 2/11 A kérdező kommentje:
Ezek szerint akkor,nem kell feltétlenül 18-nak lennem hozzá?
2018. jan. 4. 18:18
 3/11 anonim ***** válasza:
A nagykorúság alap.
2018. jan. 4. 18:19
 4/11 A kérdező kommentje:
Épp ezért kérdeztem rá.De köszi.
2018. jan. 4. 18:20
 5/11 anonim ***** válasza:

Hát 18 alatt nemigen, de szerintem 19 alatt se hisz akkor még nem próbálkoztok egy éve legalább.

Miért akarsz ilyen korán gyereket? Nem akarod legalább a középsulit befejezni?

2018. jan. 4. 19:28
 6/11 A kérdező kommentje:
Ami aszt illeti már régóta van barátom,2 éve és hát azóta komoj is,anyira hogy meg kérte a kezem de valami furcsa mivel egyszersem estem teherbe,na ezért kérdeztem rá hogy lehetséges hogy megcsinálják igyis.És még annyi hogy ez nem 1 év ha nem 2.
2018. jan. 4. 20:13
 7/11 anonim ***** válasza:

18 alatt az sem biztos, hogy kialakult ciklusa van valakinek

Minden beavatkozáshoz szülői engedély kellene.

Nem számít önállóan döntésképesnek, ha szül is 18 év alatt akkor is kell a gyereknek egy nagykorú igen aki nem lehet az anyja értelemszerűen mert nem nagykorú.

Ebből következik hogy 18 év alatt senki nem fog hozzá segíteni egy gyereket ahhoz hogy gyereket vállaljon.

Ilyenkor még nem meddőnek kezelnek egy nőt/ gyereket, hanem azt vizsgálják,hogy Egyáltalán megfelelően fejlődtek a szervei vagy beállt-e már a hormonháztartása.

Ha magamból indulok ki nekem tizenhét évesn még előfordult hogy fél évig nem jött meg és nem éltem még nemi életet.. Hogy ennek értelemszerű oka lehessen, ja és nem volt semmi bajom,csak még nem állt be a ciklusom 1,5 éb alatt.

2018. jan. 4. 20:19
 8/11 anonim ***** válasza:
Inkább tanulj.
2018. jan. 4. 20:24
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

1. vagyok.

Most őszintén, komolyan olyan felelőtlenek vagytok, hogy tizenéves létedre 2 éve folyamat beléd élvez?

2018. jan. 4. 20:49
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Hallod. Te inkább egy nyelvtan tanárral kezeltesd magad!!!!
2018. jan. 4. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!