Ez beágyazódási vérzés vagy megsérültem?
Sziasztok. Dec 26 án voltam együtt párommal,27én pedig peteérésem volt.
Tegnap reggel szeretkeztünk kicsit,és amikor végeztünk, véreztem. Nem rendes piros vér, inkább rózsaszínes barnás fehéres. Eléggé megijedtem hogy,megsérült a méhem, sosem történt még ilyen.. De nem is fájt. Feltettem tampont és rozsaszin volt rajta, majd a délutáni tamponon már minimális barna folyás.
Aztán elkezdtem számolgatni, és rájöttem lehet akár beágyazódási vérzés is. Cickafark teát nem merek inni, hogy ha esetleg a méhem lett sebes helyre tegye, mert ha baba, akkor meg nem szabad.
Egyébként pár napja nyilalgat a bal petefészkembe.
Mi a véleményetek melyik lehet a két variáció közül?
A teszt persze még nem mutatja ki ha baba van, tapasztalatokat várok. Köszi

Cickafark teáht a peteérés után a mensiig nem is szabad inni...
Összezavarja a ciklust!!!!!!
Kizárólag a mensirők peteérésig szabad.
Inkább sérülés kesz szerintem, mert közvetlen szex után volt.. Időben lehetne beágyaződás is..
10-én kiderül..
:)
Drukk
Igen tudom, hogy nem szabad de sajnos van hogy felfázok, a ciklus akármelyik napjába is, és muszáj vagyok azt inni, nekem csodát tesz. Ettől függetlenül pontos a ciklusom szerencsére.
Mindenképp elmegyek majd orvoshoz .
Tegnap egész nap szurkált a bal petefészkembe meg a méhembe.
Reménykedek hogy nem lett baj és összejön a baba, 7 hónapja próbálkozunk.
Köszönöm szépen a drukkot :) És a válaszokat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!